Blake Fielder-Civil

Blake: Amy je drogu probala prvi put dva mjeseca prije naše svadbe

amy
Pixsell
27.02.2013.
u 16:01

- Bili smo u hotelu u Londonu i mislim da sam uz sebe imao heroina za 100 kuna. Pušio sam, a ona me pitala može li probati. Nisam se puno protivio jer sam znao da će ostvariti sve što naumi.

Blake Fielder-Civil priznaje da je odgovoran za uvlačenje svoje bivše supruge Amy Winehouse u svijet droge. Prisjećajući se prve večeri kada je Amy konzumirala opijate, Blake je rekao:

- Bili smo u hotelu u Londonu i mislim da sam uz sebe imao heroina za 100 kuna. Pušio sam, a ona me pitala može li probati. Nisam se puno protivio jer sam znao da će ostvariti sve što naumi.

Kada ga je voditelj emisije u kojoj je gostovao Jeremy Kyle pitao je li taj trenutak označio prekretnicu u Amynu životu, Blake je uzviknuo: -\"Da\".

Prema Blakeu, prvi put Amy je posegnula za drogom dva mjeseca prije njihova vjenčanja u svibnju 2007. u Miamiju, ali tvrdi da se nije odmah navukla na heroin.

- Bio sam uz nju kada je prvi put probala heroin, vjerojatno to nikada ne bi ni napravila da nije bilo mene. S heroinom je stvar da se ne navučeš na njega od prve. Trebaš ga nekoliko puta probati da bi se stvorila ovisnost. Amy ga nikad nije konzumirala preko injekcija - otkrio je Blake i iskreno priznao da žali što je svoju suprugu uvukao u taj svijet koji je na kraju završio njenom smrću. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije