Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u splitu

Blanka Vlašić odvela sina na njoj posebno mjesto: 'Tamo gdje je sve počelo'

Foto: Instagram
1/12
01.08.2023.
u 13:11

Njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, stigao je krajem srpnja u Split svojoj obitelji

Naša umirovljena atletičarka, Blanka Vlašić (39) povela je sina Monda "tamo gdje je sve počelo". Naime, proslavljena sportašica posjetila je Park mladeži u Splitu, mjesto koje za nju ima posebnu važnost, a tamo je odvela i svog sina. 

"Pokazujem Mondu mjesto gdje je sve počelo", napisala je uz fotografiju s njim na Instagramu.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht (36), stigao je krajem srpnja u Split svojoj obitelji. Oboje su tada podijelili preslatke fotografije, prvu malenog Monda u automobilu, a koja prikazuje njegovu plavu frizuricu sličnu ocu Rubenu, a druga oca i sina u dizalu. 

VEZANI ČLANCI

Bivša atletičarka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića. Dodajmo da je Blanka je u svibnju prošle godine mnoge iznenadila kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom van Guchtom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

Blanka Vlašić rođena je u Splitu 1983. godine, u sportskoj obitelji. Otac Joško bio je uspješan atletičar, desetobojac i osvajač zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Casablanci 1983. godine, gradu po kojem je i Blanka dobila ime. Majka Venera je bivša prvakinja Jugoslavije u skijaškom trčanju.

Blanka Vlašić privukla je pozornost svjetske atletske javnosti već sa 16 godina, kada je počela ostvarivati zapažene rezultate. S nepunih 17 godina nastupala je na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. godine. Godinu nakon toga već je imala šesto mjesto na Svjetskom atletskom prvenstvu u kanadskom Edmontonu. U konkurenciji juniorki Blanka je bila nedodirljiva. Osvojila je dva naslova svjetske prvakinje. Prvi puta je visinu od 200 cm preskočila na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu, gdje je imala simboličan startni broj 200.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije