BOLAN GUBITAK

Splićaninu koji se natječe u srpskom showu umrla majka, nisu se stigli ni pozdraviti: 'Produkcija nije kriva'

Ante Baždarić
Foto: Screenshot
1/5
09.11.2021.
u 11:51

- Jako mi je teško. Jedva i govorim. Bio sam jako vezan za majku, a sada je nema više. Borila se s rakom pluća, podmukla bolest koja joj nije davala mira. Nije uspjela. Sahrana je u srijedu i sad moram biti jak da je dostojanstveno ispratim. Uz mene su u najtežim trenucima obitelj i prijatelji, držim se nekako - rekao je Ante

Splitski ugostitelj Ante Baždarić (25), sudionik kontroverznog srpskog showa "Zadruga" u subotu je ostao bez majke Vesne, koja je preminula nakon borbe s teškom bolesti. Njezina posljednja želja je, piše Slobodna Dalmacija, bila da prije smrti vidi sina. Antina prijateljica je zbog toga od utorka zvala produkciju, ali joj nisu odgovarali sve dok preko društvenih mreža nije kontaktirala voditeljicu Zadruge Dušicu Jakovljević, koja je odmah alarmirala produkciju. Ante je u petak krenuo prema Splitu, no na putu ga je dočekala tužna vijest o smrti majke. 

- Žao mi je što nisam stigao čuti riječi svoje majke zadnji put. Produkcija showa nije kriva što nisam stigao na vrijeme. Jednostavno je došlo do takve situacije. Takva je procedura i oni su izašli u susret koliko su god mogli - napisao je Ante na Instagramu, a za pink.rs kazao je kako je shrvan zbog majčinog gubitka. 

- Jako mi je teško. Jedva i govorim. Bio sam jako vezan za majku, a sada je nema više. Borila se s rakom pluća, podmukla bolest koja joj nije davala mira. Nije uspjela. Sahrana je u srijedu i sad moram biti jak da je dostojanstveno ispratim. Uz mene su u najtežim trenucima obitelj i prijatelji, držim se nekako - rekao je Ante koji se nakon majčinog sprovoda namjerava vratiti u show. 
Podsjetimo, Ante je prije pet godina sudjelovao u showu "Farma", a ispao je tik prije finala. 

VIDEO: Ivana Mišerić podijelila internet zbog salame

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije