Razuzdani tulumi na jahti

Bogataš koji u društvu zgodnih dama uživa na Jadranu otkrio kako mu je u Hrvatskoj

Kralj Instagrama  Dan Bilzerian posjetio Nacionalni park Krka
Foto: Dusko JaramazPIXSELL/PIXSELL
1/6
17.07.2020.
u 08:35

Dan Bilzerian prije više od sedam dana sletio je privatnim zrakoplovom u Split gdje je njega i njegovo društvo dočekala luksuzna jahta.

Kralj Instagrama Dan Bilzerian još uvijek se odmara u Hrvatskoj u društvu prijatelja i lijepih dama. Prije nešto više od tjedan dana ovaj poznati igrač pokera privatnim zrakoplovom sletio je u Split, a nakon što se smjestio na veliku i luksuznu jahtu na kojoj svaku večer priređuje i lude tulume, posjetio je Hvar, Skradin, Korčulu i Dubrovnik. Njegove zgodne prijateljice na svojim društvenim mrežama hvalile su se koliko uživaju na našem jugu, a Dan kojeg na Instagramu prati 30 milijuna ljudi za vrijeme odmora u Hrvatskoj objavio je tek jednu fotografiju iz Dubrovnika.

Kralj Instagrama  Dan Bilzerian posjetio Nacionalni park Krka
1/16

Dok se šetao Dubrovnikom uhvatili su ga reporteri In Magazina i pitali ga kako mu se sviđa Hrvatska i naš jug, a Dan je kratko odgovorio: Lijepo je, predivno. Njegov prijatelj Bill Perkins u Dubrovniku se čak i zaručio, a naša obala ga je toliko oduševila da je u nekoliko objava na Instagramu napisao kako svima preporučuje ljetovanje u Hrvatskoj i dodao je kako naša zemlja ima toliko skrivenih prirodnih dragulja zbog kojih se isplati dođi ovdje.

Ono što su svi primijetili tijekom Danovog boravka u Hrvatskoj je činjenica da cijelo vrijeme nosi jedne te iste kratke plave hlače iako ima milijune i mogao bi svaki dan nositi skupocjene odjevne kombinacije, ali njemu su očito najdraže te hlače i bijela majica koju nosi samo kada to mora.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
Jonza
13:20 17.07.2020.

Sta ce mu vise od jednih hlaca,bitno da je takujin pun,to je pravi turista

PV
prcko.vita
09:23 17.07.2020.

Pošto je moj Hrvatski dosta slab, molim da mi netko pojasni što to znači, razuzdani tulumi? Hvala unaprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije