PROMO

Bolničarke - Premijera druge sezone odlične kanadske medicinske drame na AXN Adriji

Bolničarke
Foto: AXN Adria
1/9
09.09.2024.
u 11:15

Životi petero mladih medicinskih sestara u bolnici u Torontu isprepleteni su dramatičnim situacijama, a sve prati kanadska serija “Nurses”. Premijera druge sezone počinje s emitiranjem na AXN Adriji 18. rujna.

St. Mary jedna je od najužurbanijih bolnica u Torontu, a na prvim linijama radi petero bolničara. Grace, Ashley, Keon, Naz i Wolf od samog početka su ubačeni u niz stresnih situacija s masovnim žrtvama, a dramatične situacije ih prate i u novim nastavcima. Kao da bolnica sama po sebi nije poput bojnog polja, u živote bolničara ulazi i nova glavna sestra Kate Faulkner koja im ne olakšava svakodnevicu.

Radeći u jednoj od najtraženijih bolničkih ustanova u gradu zajedno spašavaju živote, brinu se o pacijentima i pomažu liječnicima, a ovaj mladi tim medicinskih radnika ima još jedan važan zadatak. Pokušavaju shvatiti kako u svemu tome mogu pomoći jedni drugima. Sve je isprepleteno njihovim međusobnim vezama, medicinskim slučajevima visokog rizika i pogreškama koje čine poslovno i privatno. 

Foto: AXN Adria

Grace traži novi početak, a netko iz prošlosti joj može ugroziti karijeru. Ashley je ovisna o intenzivnom tempu rada u bolnici, ali iza toga se krije njena velika srdačnost. Keon je bivša nogometna zvijezda, a pokušava dokazati da je više od samo toga. Naz je dijete iz indijske bogate obitelji i pokušava se odmaknuti od tog identiteta, a Wolf je drag i zaigran te čuva brojne tajne.

Foto: AXN Adria

Na čelu sjajne glumačke ekipe je Tiera Skovbye ("Riverdale", "Dirty John") koju gledamo kao Grace, kao i Natasha Calis (“SkyMed", "The Possession"), koja glumi sestru Ashley dok Sandy Sidhu glumi sestru Naz. Jordan Johnson-Hinds (“Flashpoint”, “The LA Complex”) predvodi mušku postavu kao Keon, a pridružuje mu se Donald MacLean Jr. kao Wolf. Kreator serije je Adam Pettle poznat po radu na hvaljenoj seriji “Saving Hope” kao i “Rookie Blue” te “Burden of Truth”.

Epizode druge sezone serije “Nurses” na IMDb-u drže visoke ocjene, i do 9.3, a nove nastavke AXN će premijerno prikazati od 18. Rujna, po dvije epizode u stalnom tjednom terminu srijedom od 21:00.

Foto: AXN Adria

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije