u pratnji supruge

Bono Vox stigao u Hrvatsku! Nakon pojavljivanja na Sarajevo film festivalu odmah je krenuo u Dalmaciju

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/20
17.08.2021.
u 09:35

Nakon što se pojavio na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala sa suprugom, ostao je kratko i odmah se zaputio na odmor.

Frontmen benda U2, Bono Vox stigao je u Hrvatsku. Naime, nakon što se pojavio na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala sa suprugom, ostao je kratko i odmah se zaputio na odmor. 

16.08.2021., Cavtat, Konavle - Pjevac grupe U2 Paul David Hewson, poznatiji kao Bono Vox, stigao je sa sprugom iz Sarajeva u Dubrovnik. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Fotografi Pixsella uhvatili su ga kako u kasnim večernjim satima u Cavtatu ulazi na brodić, vjerojatno nakon što je proveo dan u našem poznatom gradu na jugu, omiljenom među zvijezdama. Njegova supruga također je bila s njim, a poznati par vjerojatno će dane koji slijede nastaviti provoditi na našoj obali. 

16.08.2021., Cavtat, Konavle - Pjevac grupe U2 Paul David Hewson, poznatiji kao Bono Vox, stigao je sa sprugom iz Sarajeva u Dubrovnik. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, Vox se u Sarajevu nije uputio u razgledavanje grada, već je na SFF-u samo pogledao projekciju digitalnog remastera filma ''Hotel od milijun dolara'' redatelja Wima Wendersa, za koji je Vox bio jedan od scenarista, a njegova se glazba može čuti kroz cijeli film. Na crvenom tepihu fanovima je davao autograme, nekima je nešto nacrtao, nekima se samo potpisao, a generalno se vrlo toplo i drago odnosio prema njima te se nije činilo da je riječ o velikoj svjetskoj zvijezdi koja je u Sarajevo došla privatnim avionom.

– Drago mi je da sam opet ovdje. Čini se da je prošlo predugo, pokušali smo doći prošle godine, ali nismo uspjeli. Ovo je najbolji festival – kazao je Bono, između ostalog, novinarima na crvenom tepihu. Sa suprugom i Wendersom pogledao je film, a nakon toga kratko se privatno družio s bosanskohercegovačkim redateljem Danisom Tanovićem, inače oskarovcem, direktorom SFF-a Mirsadom Purivatrom i suprugom.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 1

LI
LijeviDesničar
10:06 17.08.2021.

A ne nego će otić u Garešnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije