atraktivna jasna

Božinović je na nju pao na prvi pogled! Samozatajna supruga našeg ministra rijetko se pojavljuje u javnosti

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/16
11.10.2022.
u 17:38

Božinović je za vikend sa suprugom, stomatologinjom Jasnom bio na premijeri Molierove komedije 'Don Juan' u zagrebačkom HNK-u. gdje je ona privukla brojne poglede

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović (60) snimljen je prošlog vikenda u rijetkom izlasku sa samozatajnom suprugom.

Naime, Božinović je sa suprugom, stomatologinjom Jasnom bio na premijeri Molierove komedije 'Don Juan' u zagrebačkom HNK-u. 

Ministar je nosio crno odijelo koje je uskladio sa sivom košuljom i kravatom, a njegova supruga odlučila se za elegantnu bijelo-crnu kombinaciju. Radi se o kombinaciji bijelog odijela i crne bluze. Atraktivna Jasna je svoju dugu plavu kosu za ovaj događaj lagano uvila, a na licu joj se mogao vidjeti decentni make up.

08.10.2022.., Zagreb - Prva ovosezonska premijera, Moliereov Don Juan redatelja Dejana Projkovskog u HNK. Davor Bozinovic i supruga Jasna Bozinovic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regović / PIXSELL
Inače, supružnici žive u Zaprešiću te stomatologinja ima svoju privatnu ordinaciju. 

Ministar Božinović u intervjuu nam je otkrio kako je upoznao suprugu te koliko mu znači.

- Bez supruge danas ne bih bio ovo što jesam, a ljepota je našeg odnosa u povezanosti, bliskosti i poštovanju. Moram priznati da sam se zacopao preko ušiju, i da, bilo je to na prvi pogled. Tako da ne samo da me unučica vrti oko prsta, rekao bih i da moja Jasna ima jednaku takvu moć jer njoj ni za što nikada nisam znao reći 'ne'. Puno razgovaramo i iznimno mi je važno njezino mišljenje. Upoznali smo se još kao klinci u Tivtu, njoj je tada bilo 17 godina i bila je najljepša i najpametnija djevojka u gradu, a u mojim očima i srcu i danas je ista ta djevojka - ispričao je tada, a prisjetio se i jedne anegdote. Naime, tijekom pandemije kada su bili zatvoreni frizerski saloni, Božinović je otkrio da je supruga posegnula za škarama i napravila mu frizuru.

Ministar i stomatologinja imaju dvoje djece, a već su i baka i djed. 

- Kiara je u život naše obitelji unijela mnoštvo smijeha, ljubavi i topline. U ovih 14 mjeseci otkad je ušla u naš svijet i obogatila ga onako kako nisam mogao ni zamisliti, osjećam se kao novi čovjek. Nakon dvije kćeri, koje imaju posebno i nezamjenjivo mjesto u mom srcu i na koje sam iznimno ponosan, nisam ni slutio koliko se snažni osjećaji razviju kada u naručju držite dijete svojega djeteta. Njezini su osmijeh i vedrina neodoljivi. Oborila je s nogu cijelu obitelj – ispričao je u lipnju 2020. godine.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

Ključne riječi

Komentara 11

DI
Dingač
19:41 11.10.2022.

a Jaca je Srpkinja ili Crnogorka. Nema nikoga na vlasti ako nije Jugoslaven ili...

DI
Dingač
19:45 11.10.2022.

Čini mi se, po dekolteu, da sam takvu damu vidio partnerica za...

DL
Dvanaest__legija
22:06 11.10.2022.

Jad i bijeda "novinarstva", besramno ulizivanje HDZ-u!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije