VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledateljima se zamjerile Anita i Marijana: 'Katastrofa od žene, nema ni trunke kulture'

Foto: RTL
1/10
04.11.2022.
u 08:27

U sinoćnjoj emisiji liječnik Goran dobio je maksimalnih 40 bodova, a neki su smatrali kako je više bodova dobio zbog svoje profesije, te kako je Davorova večera bila bolja

Veterinar Goran u sinoćnjem je izdanju "Večere za 5 na selu" dobio maksimalan broj bodova skuhavši večeru za  koju nitko nije znao dešifrirati nazive jela. 

Prvo je na stol stiglo predjelo Miris vjetra od Cernika u kojem se nalazio kulen. „Volim suhomesnate proizvode, vrhunski“, rekla je Anita. Kad je stiglo glavno jelo Goran je objasnio njegov naziv. „Dao sam mu naziv Silvatično domesticijski kolorum jer silva znači šuma, domesticijski je domaće, a koloratum je šarolikost boja“, pokušao je objasniti. „Taman je sve bilo, i od boje mesa, od svjetlijeg prema tamnijem. Okus je bio zadovoljavajući, ali ne mogu reći da je bio perfektan“, komentirao je Davor dodajući da mu je jelen bio 'malo suhoparan'. Desert je neke oduševio – jer su servirana čak dva, a neke baš i ne. „Dva kolača su previše“, rekla je Marijana. „Meni nisu bila previše dva kolača na tanjuru“, kazala je Jasmina, a složila se i Anita.

Premda su ostali kandidati imali primjedbe, na kraju su mu svi dali desetke. Neki su gledatelji to primijetili, te komentirali kako je Goran dobio veće ocjene zbog svoje liječničke profesije. Smatrali su kako je Davorova večera bila bolja. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Večera je bila ljepo poslužena,a ocjenjivanje nije bilo dosljeno onim komentarima koji su se dali ,tu je očito neka igra , što ne prilići ovakvom šou-natjecateljskom duhu. Dosta providno, smatra gledateljica. 

- Drago mi je što su svi dali 10, ali iskreno nekako mi je bilo čudno ocjenjivanje kao da su se dogovorili, pogotovo što nisu svi komentari bili super, a i pogotovo zbog Marijaninog ponašanja, složila se druga gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

U komentarima su ponovno mnogi kritizirali Marijanino i Anitino ponašanje. 

- Marijana kad preokreće očima za jelo, oko joj se okrene pet puta oko glave, dala je 10 a komentirala prije da joj se ne sviđa, Bože oslobodi!! Anita niti smrdi ni miriši. Jasmina, Davor i Goran iskreni i top, oštra je bila gledateljica. 

- Marijana nema ni trunke kulture, toliko prevrtanje očima nisam dugo vidjela, katastrofa od žene, složila se gledateljica. 

VIDEO: Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:46 04.11.2022.

Baš su super , treba imat hrabrosti stat pred kamere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije