Fatalna Jill

Brad Pitt bivšoj djevojci slao pismo: Uvijek ću te voljeti!

brad pitt
Lisa OConnor/Press Association/PIXSELL
26.12.2013.
u 14:47

Brad Pitt bio je jako romantičan mladić, barem ako je sudeći po pismu kojeg je napisao 80-ih djevojci Jill Schoelen

Brad Pitt bio je jako romantičan mladić, barem ako je sudeći po pismu kojeg je napisao 80-ih djevojci Jill Schoelen. Dok blagadne provodi sa Angelinom Jolie te djecom, mediji su objavili pismao koje je slao Jill.

- Obožavam te. Uvijek ću te voljeti. Ne mogu prestati razmišljati o tbi. Nisam potpun dok ti nisi pored mene, napisao je Brad tada Jill. Unatoč svom trudu, fatalna Jill Bradu je slomila srce kada ga je ostavla zbog drugog muškarca. Jednom prilikom je otkrio da je to bilo jedno od najtežih razdoblja od njegovog života.

>> Umjesto tamnoputog glavnog glumca na poster stavili Brad Pitta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije