Stresno razdoblje

Brad Pitt prekinuo šutnju o razvodu s Angelinom Jolie!

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/8
21.09.2016.
u 11:50

Iako su nedavno proslavili godišnjicu braka, par je većinu vremena ove godine proveo odvojeno

Najpoznatiji slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt u utorak su objavili da će službeno okončati svoj dvogodišnji brak. U vezi s ovim stresnim razdobljem, sada se oglasio i hollywoodski glumac.

"Izuzetno sam tužan zbog nastale situacije. Sada je najvažnija dobrobit naše djece. Molim medije da nam daju prostora tijekom ovog izazovnog razdoblja", kazao je Pitt za People.

Drugi izvor navodi da im je ovaj razvod potpuni šok. Iako su nedavno proslavili godišnjicu braka, par je većinu vremena ove godine proveo odvojeno. Angelina i Brad vrlo su zabrinuti oko svoje djece i tužni zbog ishoda cijele situacije.

Hollywoodski par razdvojen je od prošlog tjedna.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

>> Angelina Jolie traži razvod i skrbništvo nad djecom

Ključne riječi

Komentara 3

MA
MarioG
12:34 21.09.2016.

Mislim da je tema Hasanbegovića medijski puno jača od razvoda Breda i Anđeline. :)

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
12:03 21.09.2016.

I njoj isto.

OL
olja
20:45 21.09.2016.

Za brak se treba "zatomiti" a ne da svako hoće na svoju stranu i da je važniji od onog drugog - sujeta je strašna stvar i nije brak samo ono bili su lepi ,dobri i uspešni...vazi ono i u zdravlju i u bolesti..i td

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije