Dobar bivši

Brad Pitt tješi Gwyneth nakon prekida, Angelina bijesna

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
14.04.2014.
u 11:40

Brad Pitt tješi svoju bivšu zaručnicu nakon što joj je propao brak. Riječ je o Gwyneth Paltrow, s kojom je Brad bio u vezi tijekom devedesetih...

Brad Pitt tješi svoju bivšu zaručnicu nakon što joj je propao brak. Riječ je o Gwyneth Paltrow, s kojom je Brad bio u vezi tijekom devedesetih. Jako bliski bili su čak tri godine, a planirali su i svadbu. Ipak, nakon prekida ostali su u dobrim odnosima te su ovih dana u stalnom kontaktu.

Angelina je bijesna zbog toga te je tražila od njega da prekine kontakt s glumicom. Budući da su kao par jako otvoreni jedno prema drugom, Brad je Angelini rekao koliko često kontaktira sa Gwyneth, ali i objasnio joj kako među njima nema više ničeg.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Hoće li Angelinina prošlost stati na put njihovoj ljubavi?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:56 14.04.2014.

zna Angelina da je Gwyneth birichina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije