Pjevačica

Britney Spears ovom objavom opet zabrinula obožavatelje: Nešto u vezi ovog jednostavno ne štima

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.10.2021.
u 19:45

Neki obožavatelji, ali i poznati prijatelji oduševljeni su novim objavama, no većina njezinih pratitelja u komentarima ispod objava izražavaju veliku zabrinutost.

Pjevačica Britney Spears ne prestaje šokirati pratitelje svojim fotografijama na društvenim mrežama, a uz najnoviju je poslala i znakovitu poruku. Pozirala je u toplesu, okrenuta leđima, a u opis je kratko napisala "Psssst, čuli ste me. Poljubite ju".

Britney ne prestaje s objavljivanjem razgolićenih izdanja kojima slavi pobjedu na sudu i oslobođenje od svoga oca Jamieja nakon što je 13 godina upravljao njezinim životom.

Neki obožavatelji, ali i poznati prijatelji oduševljeni su novim objavama, no većina njezinih pratitelja u komentarima ispod objava izražavaju veliku zabrinutost.

"Zbunjena sam...", "Totalno se izgubila", "Kako je ovo uopće dozvoljeno na Instagramu?", "Oduzmite joj mobitel", "Što se događa'", "Ovo nije dobro", "Strašno", "Nešto u vezi ovog jednostavno ne štima", "I svi misle da je ovo normalno? Ona je slobodna? Ne!", samo su neki od komentara pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Inače, nakon napetog trosatnog ročišta, sutkinja u Los Angelesu je nakon 13 godina smijenila Jamieja Spearsa s poslova nadzora nad imovinom njegove kćeri vrijednom 60 milijuna dolara i odredila datum u studenom za raspravu o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman skrbništva. Britney je počela raditi s odvjetnikom kojeg je sama odabrala, a ne s onim koji joj je dodijeljen pa se situacija u posljednja tri mjeseca drastično promijenila.

-Vjerujem da je ovo skrbništvo nasilje. Želim imati mogućnost da se udam, rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me sputava. Osjećam se zarobljeno, usamljeno i napastovano- poručila je pjevačica na sudu, a prije nešto više od dva tjedna objavila je da se zaručila s 27-godišnjim Samom Asgharijem, njezinim osobnim trenerom.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije