Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Lisinskom

Brojni poznati na reviji brenda Duchess, Nives Celzijus ukrala svu pažnju bujnim dekolteom

Zagreb: Brojni poznati okupili su se na modnoj reviji brenda Duchess
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
27.10.2021.
u 11:50

Snježanu su kao i uvijek podržali brojni kolege i prijatelji među kojima su Ecija Ivušić, Neven Ciganović, Tončica Čeljuska i Nives Celzijus koja je bila u središtu pozornosti zbog modne kombinacije koja je istaknula sve njezine atribute, a najveća podrška bio joj je suprug Franz Schillinger koji je dočekivao goste i spremno se fotografirao sa svima.

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski sinoć je održana sedma samostalna modna revija brenda 'Duchess' Snježane Schillinger
(50).

Snježanu su kao i uvijek podržali brojni kolege i prijatelji među kojima su Ecija Ivušić, Neven Ciganović, Tončica Čeljuska i Nives Celzijus koja je bila u središtu pozornosti zbog modne kombinacije koja je istaknula sve njezine atribute, a najveća podrška bio joj je suprug Franz Schillinger koji je dočekivao goste i spremno se fotografirao sa svima.

26.10.2021., Zagreb - Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. Modna revija branda 'Duchess' Snjezane Mehun.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nives je odabrala usku haljinu dubokog dekoltea koju je kombinirala s visokim čizmama i bundom pa nije mogla proći nezamijećeno dok je Snježana odabrala komade vlastitog brenda- sivu suknju uz koju je kombinirala remen na kojem piše 'Duchess'.

Prvi stvaranju nove kolekcije fokusirali su se na raznolike uzorke i žive boje kojima su pokušali izbjeći zimsko sivilo i depresiju kao i vrhunske materijale. U kolekciji se mogu pronaći već standardne haljine na preklop, svilene košulje haljine klasičnog kroja, a mnogi komadi mogu se nositi na više načina te se mogu prilagoditi različitim oblicima tijela.

Modni brend Duchess na iznenađenje   mnoštva poznatih i uglednih osoba iz javnog života održavši sedmu po redu samostalnu modnu reviju uz koncert klasične glazbe vilonočelistice Ane Rucner uz klavirsku pratnju Marije Mikulić Štimac(ruska škola) u trenutku kada je Dj Frnck house potpuno ugasio glazbu, a kultnim prostorom drugog kata prepoznatljivog po kristalnim lusterima  Lisinskog odjeknuli su zvuci Steinwai klavira simfonisjkog orkestra Lisinskog potom Aninog vilončela svirajući anđeosku galzbu Bacha, Gounda, C.SaintSeanse, Beethove  bili su ovaj put live pozadina revije.            

-Sve naše kolekcije pa tako i ova nastaju spontano. Mogli bi reći da nas zapravo najviše inspirira italija i tih par dana provedenih u Firenci kada krenemo u nabavku materijala. Između svake kolekcije inspiraciju crpimo i iz svakodnevnih stvari, osluškujemo naše potencijalne i stare kupce. Vrlo je bitno da svoje ideje prilagodimo kupcima i tržištu. Ove godine s obzirom na cjelokupno stanje u svijetu a možemo reći da vlada blagi pesimizam, mi smo se odlučili poigrat materijalima, bojama, uzorcima, teksturama, i procesom izrade, kako bi unijeli pozitivu i dinamiku u naš krug. Prvi puta do sada veću pozornost smo posvetili kaputima koji se mogu naći u nekoliko različitih krojeva. Od materijala smo birali vunu, kašmir, svilu, eko krzno i alpaku. Osim kaputa tu su kao i uvijek naš možemo reći zaštitni znak haljine na preklop. Kod njih smo se također poigrali dužinom, i nekim novim elementima unutar postojećeg kroja. Svilene bluze su također neizostavni element svake naše kolekcije a ovoga puta pojavljuju se u plavoj i bijeloj boji te leopard uzorak. U kolekciji se mogu pronaći i modeli suknji i hlača u više različitih materijala, te neizostavna trenirka u kojoj smo više nego  ikada uživali protekle dvije godine, a ove smo je sezone predstavili u bež i zelenoj boji. Jako smo ponosni što je svaki komad iz naše nove kolekcije unikatan ali i klasičan pa se lako može kombinirati u raznim kombinacijama, a kvaliteta materijala i izrade osigurava dugovječnost.- kazala je Snježana

 

Inače, Duchess je modni brend koji je Snježana lansirala na tržište s mladim modnim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom prije više od pet godina, a iza sebe imaju brojne kolekcije koje obožavaju brojne poznate Hrvatice.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije