na jahti

Brozovićeva samozatajna supruga se javila nakon potpisivanja ugovora, objavila fotku u badiću

Marcelo i Silvija Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
1/4
03.07.2023.
u 21:51

Nakon što je vijest procurila u medije, njegova supruga Silvija objavila je fotku na kojoj je na jahti u badiću, ali i neke snimke na kojima je Marcelo, Uz fotku na jahti napisala je znakovito HR, ali nije otkrila gdje se stvarno nalazi i kada su nastale ove snimke i fotografija.

Talijanski transfer insajder Fabrizio Romano objavio je kako je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović službeno potpisao za saudijski Al Nassr. Navodi kako je ugovor važeći do 2026. godina, a da je Inter za njega dobio svega 18 milijuna eura.  Nakon što je vijest procurila u medije, njegova supruga Silvija objavila je fotku na kojoj je na jahti u badiću, ali i neke snimke na kojima je Marcelo, Uz fotku na jahti napisala je znakovito HR, ali nije otkrila gdje se stvarno nalazi i kada su nastale ove snimke i fotografija.

 

Silvija je Inače njegova najveća podrška kako u poslu, tako i privatno. Nogometaš je suprugu Silviju Lihtar upoznao 2012. u rodnoj Velikoj Gorici, a ona je tada živjela u naselju pored, Kobilić. Dok je Marcelo igrao u Dinamu, nakratko su prekinuli vezu, ali ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

VEZANI ČLANCI:

Silvija je studirala biologiju na Prirodoslovno- matematičkom fakultetu u Zagrebu, a Marcelo je odmah pao na njezine čari. Nakon četiri godine veze vjenčali su se na privatnoj ceremoniji kod matičara u Velikoj Gorici, a svog supruga vjerno bodri na utakmicama. Marcelo i Silvija zajedno imaju dvoje djece, kći Auroru i sina Rafaela.
- Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u- rekao je jednom prilikom nogometaš pa dodao: 
- Zahvaljujući Silviji, u Milanu smo stvorili drugi dom. Ona svakodnevno dobre stvari čini još boljima. Puno mi znači što me, kad dođem kući s treninga, čeka netko tko me potpuno razumije i pun je ljubavi. U životu sportaša vrlo je važno imati osobu koja podnosi sve žrtve i odricanja zbog naše karijere.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu situaciju koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

 

Komentara 4

Avatar Make my day
Make my day
09:00 04.07.2023.

Nju su privukli intelektualni razgovori sa osobom koja ima osnovnu školu.

AV
avangero
06:15 04.07.2023.

Ja bi volio više takvih tekstova o ženama naših tajkuna, o njihovim jahtama i porijeklu njihove imovine, Broz je svaku kunu-euro zaradio pošteno ali ljubomorne njuške se o njemu raspisale kao da je onaj iz Siska.

K3
Krešimir_3007
16:07 04.07.2023.

Nek ljudi uživaju, kako god bilo, nebitno. Sad je došla lovica, sve legalno i nek im je sa srećom. Bilo bi jedino pogrešno tražiti sad od njih da tumače postanak svemira, tajnu crnih rupa, tamne energije i materije, ... Nek se voze na jahti, fino papaju, oblače se i žive svoj život. Sretno Brozovići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije