Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe 2011.

Buduće misice u Splitu učile hodati i ponašati se u restoranu

Miss Universe (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
08.04.2011.
u 18:57

Što su djevojke naučile pokazati će 14. travnja u hotelu Westin na izboru 15 najboljih. Savjete za taj dan dala im je aktualna misica Lana Obad.

Natjecateljice hrvatskog izbora za Miss Universe, njih 30, opustile su se u Splitu prije prvog eliminacijskog kruga. Nekima od njih bio je to prvi susret s gradom pod Marjanom, ali ne i samo s njim:

– Uče hodati u skupocjenim haljinama Sherri Hill i ponašati se u restoranu i pred kamerama – kaže Vladimir Kraljević vlasnik licence izbora. Što su djevojke naučile pokazati će 14. travnja u hotelu Westin na izboru 15 najboljih. Savjete za taj dan dala im je aktualna misica Lana Obad:

– Osmijeh je najvažniji – poručila im je.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
20:16 08.04.2011.

da, u splitu će se nešto naučiti... cijela država im plaća škverane, gradi im svaku cestu, sami ništa ne ulažu... sva sreća što su stranci pokupovali najbolje stvari. i na njih više ne puštaju domaće. fora mi je ljetovati kod poljaka na jadranu... za 5 litara noje uživam tjedan dana.

OR
ordinaryhandsome
20:38 08.04.2011.

4-ta s lijeva, vodi me van, zaaavedi me... !!! :)))))))))) ps: @ nikakav Da, hm istina..

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
21:55 08.04.2011.

Ja mislim da su sve one u stanju u muškom džepu osjetiti novčanicu od 500 eura na sto metara udaljenosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije