nasmijala mnoge

Buga Marija Šimić otkrila što joj se dogodilo nakon što je priznala da ima dijagnozu

Zagreb: Poznate mame i k?eri nosile humanitarnu modnu reviju trgovine Hogl
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/6
08.02.2022.
u 17:36

"Kad dobiješ 500 pratitelja na Instagramu jer naslov u novinama kaže da imaš dijagnozu" napsiala je Buga uz video u kojem je pjevala pjesmu 50 Centa P.I.M.P.

Mlada umjetnica Buga Marija Šimić, koja je preuzela vodstvo nad kazalištem Mala scena 2019. godine nakon što su njeni roditelji Vitomira Lončar i Ivica Šimić preselili u Kinu, već neko vrijeme puni stupce medija jer je otkrila da joj je dijagnosticiran ADHD.  
Buga je dijagnozu dobila s 28 godina, a sada je nasmijala pratitelje novom objavom na TikToku. 

"Kad dobiješ 500 pratitelja na Instagramu jer naslov u novinama kaže da imaš dijagnozu" napsiala je Buga uz video u kojem je pjevala pjesmu 50 Centa P.I.M.P.

@bugasimic Malo šale na svoj račun nikad ne škodi 😂😁 #fyp #fypシ #adhd #balkan #balkantiktok #iskreno ♬ Original Sound - Unknown

 

''Ne znam što ste čuli o meni'' riječi su pjesme koju je Šimić objavila te dodala da: "Malo šale na svoj račun nikad ne škodi".  
Podsjetimo, Buga je nedavno na društvenim mrežama objavila poduži status i progovorila o svojoj dijagnozi.

-Bok, ja sam Buga i imam ADHD. Prije par dana dobila sam službenu dijagnozu. F 90.0.. Tko bi tako malo znakova može donijeti toliko olakšanja. "Dijagnoza" zvuči strašno i kao nešto čemu se ne bi trebao veseliti. Pa ipak - kad sam pročitala službeno da je to to - odahnula sam i nasmijala se. Sad mi se objasnilo tako puno stvari. I mogu se prestati kriviti za puno stvari. A najbolje od svega - sad napokon mogu naučiti i shvatiti kako moj mozak funkcionira i to primijeniti, što znači da će se kvaliteta mog života, posla, odnosa - podići na novu razinu. Dijagnoza što se tiče mentalnog zdravlja nije strašna niti te zatvara u kutije. Dijagnoza je ta koja daje slobodu. Jer kad znaš što ti je - onda možeš nešto i poduzeti. Možeš naučiti to navigirati, a onda se otvara jedan cijeli novi svijet- samo je dio objave.

Inače, Buga je sa samo 6 godina debitirala je u zagrebačkom HNK u operi Madame Butterfly, a gotovo 22 godine poslije na istu je pozornicu stala kako bi preuzela nagradu hrvatskog glumišta za najbolje žensko glumačko ostvarenje, i to u predstavi za djecu i mlade "Sunce djever i Neva Nevičica" Kazališta Mala scena koje je preuzela nakon što su njezini roditelji preselili u Kinu. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
18:09 08.02.2022.

Jel netko čuo za tu Bugu prije nego što je u medijima objavila da ima ADHD?

Avatar Apsalar
Apsalar
19:02 08.02.2022.

Dijagnoza-UH. Uhljeb Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije