Zabrinutost

C. Applegate boji se da će njezin pas biti ljubomoran na prinovu

CHRISTINA (1)
Pixsell
27.07.2010.
u 12:12

Glumica kaže kako je njezin ljubimac prati u stopu kad god je doma i zato strahuje kako će se ponašati kad im se obitelj uskoro proširi jer je sva pažnja do sad bila usmjerena na njega.

Trudnu glumicu Christinu Applegate brine kako će se njezin pas ponašati kada se rodi beba koju očekuje sa zaručnikom Martynom LeNobleom. Pribojava se da će njezin ljubimac imati ispade ljubomore.

– Mislim da ću imati velikih problema sa psom kada dođe beba. Kada sam doma, on je doslovno moj privjesak, ne odvaja se od mene ni na sekundu – ispričala je magazinu OK glumica koju je proslavila uloga priglupe Kelly Bundy u seriji "Bračne vode". Osim zabrinutosti za ponašanje svog psa, glumicu muči i višak kilograma.

– Pronaći komad odjeće u koji mogu stati postala je prava muka. Stražnjica mi je postala jednako velika kao trbuh i ništa mi više ne pristaje – požalila se 38-godišnja glumica.

Ključne riječi

Komentara 2

FE
Felicijen
16:22 27.07.2010.

Ne mora se bojati da li će pas biti ljubomoran. On će to biti itekako!

NO
norahs
16:44 27.07.2010.

Predomislila sam se... Ipak ovaj naslov kandidiram za top-bullshit godine! Bio je to neki drugi, ali ovaj ga je pomeo s trona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije