Planula ljubav

Cameron Diaz i P Diddy su novi holivudski ljubavni par?

Cameron Diaz (1)
Pixsell
16.11.2011.
u 21:37

Navodno je među njima zaiskrilo još na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, ali je tada lijepa glumica bila u vezi s Alexom Rodriguezom.

Cameron Diaz i P Diddy su novi ljubavni par. Čini se da je Hollywood dobio još jedan celebrity par koji će puniti medijske stupce. Navodno je među njima zaiskrilo još na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, ali je tada lijepa glumica bila u vezi s Alexom Rodriguezom. Nakon što je u rujnu ta veza okončana, P Diddy je krenuo u akciju osvajanja Cameron. Tako su zaljubljeni golupčići viđeni na nekoliko zajedničkih večera, a posljednja u nizu odvijala se prošli tjedan. Kako će se ova priča razvijati, tek će vrijeme pokazati.

Ključne riječi

Komentara 1

AQ
aquamaris
10:16 18.11.2011.

Uf, kak mi je ljigava ta Cameron.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije