ovogodišnja zarada

Cameron Diaz najbolje plaćena glumica u kategoriji starijih od 40

'Actress Cameron Diaz poses for photographers as she arrives for the European premiere of 'What to expect when you are Expecting', in London May 22, 2012.   REUTERS/Paul Hackett  (BRITAIN - Tags: EN
Reuters/PIXSELL
07.06.2013.
u 11:46

Odmah iza nje na listi najplaćenijih glumica starijih od 40 nalazi se 48-godišnja Sandra Bullock koja je filmom "The Heat" zaradila 10 milijuna dolara

Cameron Diaz najbolje je plaćena glumica u kategoriji iznad 40 godina. Ona je filmom "Bad Teacher" zaradila 42 milijuna dolara, umjesto 15, kako je planirano. Inače, snimanje filma stajalo je 20 milijuna dolara.

Odmah iza nje na listi najplaćenijih glumica starijih od 40 nalazi se 48-godišnja Sandra Bullock koja je filmom "The Heat" zaradila 10 milijuna dolara, a treća je Meryl Streep koja je za svoj posljednji film plaćena šest milijuna dolara.

>> C. Diaz svaki dan provjerava što o njoj objavljuju web-portali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije