Seksi u četrdesetoj

Cameron Diaz tvrdi da je starenje divno, a izgled tek odraz duha

cameron
Pixsell
07.10.2012.
u 09:00

Brak nikad nije bio jedan od mojih životnih ciljeva. Doduše, tri puta mi je došlo da uskočim u brak na brzinu u Las Vegasu, ali srećom nisam to učinila. No, od majčinstva nisam odustala. Još mogu roditi dijete!, rekla je glumica

Svaka žena koja uskoro slavi 40. rođendan mora se ugledati na Cameron Diaz. Glumica ga je proslavila krajem kolovoza i sretnija je nego ikad.

– Prvi put sam u životu zadovoljna. Starenje je najbolji dio života. I fizički i psihički se osjećam bolje nego s 25 godina. Imam stav i mislim da mogu sve postići – rekla je seksepilna Cameron za magazin Esquire za čiju je naslovnu stranicu snimila i ove vruće fotografije koje potvrđuju njene riječi.

Na pitanje zašto se nikada nije udala vrisnula je:

– Zato što sam pametna! Brak nikad nije bio jedan od mojih životnih ciljeva. Doduše, tri puta mi je došlo da uskočim u brak na brzinu u Las Vegasu, ali srećom nisam to učinila. No, od majčinstva nisam odustala. Još mogu roditi dijete pa nisam baš tako stara, zar ne?!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije