pokazala gole noge

Celzijus podržala našu reprezentaciju fotkom zbog koje su se mnogi pitali nosi li uopće gaćice: 'Idemo u celibat'

Foto: Instagram
1/18
13.12.2022.
u 18:00

Uoči današnjeg okršaja s Argentinom Nives je pozirala u dresu dok su pažnju privlačile njene gole noge, zbog čega su se neki pratitelji pitali nosi li uopće gaćice. Ipak, najviše pažnje privukao je njen status.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) strastvena je navijačica naše reprezentacije pa je objavila novu, ''vruću'', navijačku fotografiju. Uoči današnjeg okršaja s Argentinom Nives je pozirala u dresu dok su pažnju privlačile njene gole noge, zbog čega su se mnogi pitali nosi li uopće gaćice. Ipak, najviše pažnje privukao je njen status.

Naime, Nives je već ranije rekla kako će još godinu dana biti u celibatu ako hrvatska reprezentacija večeras pobijedi. 

"Idemooo, s najvećim osmijehom na licu pravo u celibat!" napisala je pjevačica i spisateljica. 

 

Podsjetimo, Nives je i uoči utakmica s Brazilom, Kanadom i Marokom podijelila navijačka izdanja. Skinula u kockasti bikini i svojim zamamnim oblinama mnoge ostavila bez teksta, a javila joj se i majka Mirjana Zeljković koja je svojoj kćeri ispod 'vruće' fotografije ostavila emotikon srca.

Nives je velika podrška Vatrenima, a bila je i 10 godina u braku s našim bivšim nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, sina Leona i kći Taishu. Tetovažu posvećenu njemu na intimnom dijelu tijela još uvijek nije uklonila, a ista je zapela za oko i jednom njezinom obožavatelju na posljednjoj objavljenoj fotografiji. "Tetovaža Dino, lijepoooo", komentirao je jedan pratitelj. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Komentara 3

EI
Einstein22
23:35 13.12.2022.

Ne znam za vas, ali za mene Nives Celzijus i celibat ne idu u istu rečenicu....

Avatar matan-1
matan-1
23:30 17.12.2022.

Njena izjava: ja sam srpkinja i navijam za srbiju! Završen citat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije