Treća žena

Charles je imao romansu i sa suprugom svog prijatelja, a Camilla nije skrivala mržnju prema njoj i jedan detalj je zanimljiv

Commonwealth Games - Opening Ceremony
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/7
17.09.2022.
u 10:54

Riječ je o Dale Kanga Tryon koja je bila udana za jednog od Charlesovih  najboljih prijatelja lorda Anthonyja Tryona, a 2008. godine objavljen je dokumentarac  "Prince Charles' Other Mistress" u kojem su otkriveni detalji ove veze koja je javnosti bila manje poznata.

Ljubavni trokut Camilla, Charles i Diana bio je dobro poznat javnosti i princeza Diana je i sama u jednom od intervjua naglasila kako su u njenom braku bile tri osobe. Tada princ, a sada kralj Charles nije se trudio ni skrivati svoje simpatije prema Camilli dok je bio oženjen za Dianu, ali postojala je osim Camille i Diane još jedna žena koja je ukrala Charlesovo srce i prema tvrdnjama britanskih medija slomila ga je jer je bila njegova velika ljubav.

Riječ je o Dale Kanga Tryon koja je bila udana za jednog od Charlesovih  najboljih prijatelja lorda Anthonyja Tryona, a 2008. godine objavljen je dokumentarac  "Prince Charles' Other Mistress" u kojem su otkriveni detalji ove veze koja je javnosti bila manje poznata.

Foto: profimedia

U tom dokumentarcu je Dale bila opisana kao velika i prva prijetnja Camilli i kao jedina žena koja je doista razumjela princa Charlesa. Dale je rođena 1948. u Melbourneu te se u London preselila 1972. godine i za nekoliko tjedana upoznala svog budućeg supruga lorda Anthonyja Tryona. Udajom je ušla u svijet britanske aristokracije koji joj je bio nepoznat, ali kada je upoznala princa Charlesa, bliskog prijatelja svog supruga, brzo je u njemu pronašla prijatelja. Charlesa je privukao njezin zabavan duh, ali i ljepota te su uskoro počeli sve više vremena provoditi zajedno. Istovremeno Charles je i dalje održavao vezu s Camillom, a u dokumentarcu poznavatelji njegovih ljubavni veza kažu kako je između Camille i Dale postojala patološka mržnja.

Zanimljivo je kako su obje sinovima dale ime Charles te je obojici dječaka današnji kralj Charles III bio kuma na krštenju. Romansu Dale i Charlesa uništila je njezina namjera da detalje njihove veze ispriča u javnosti i kraljevska obitelj odlučila je stati na kraj toj vezi čim su saznali za njezine namjere. Dale Tryon je preminula u 49. godini nakon duge borbe s bolesti. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:47 17.09.2022.

"Skroman kralj" koji pizdi na podanike zbog kemijske. Svašta budu Englezi od njega doživjeli. Neka im.

MO
modovisisajteMaraschino
12:40 17.09.2022.

nije bilo interneta nije ništa radio, pun para, titula... i što će drug radit nego ići u galebe

DU
Deleted user
12:40 17.09.2022.

Sve skupa šrot, ali najveći gnoj, su one koje su širile noge, znajući da je oženjen,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije