SAT I POL DO POLUFINALA

Mrletova Ivanka predvodi navijanje u Liverpoolu: 'ŠČ znaju svi, a mi smo uzbuđeni'

Ivanka Mazurkijević
Foto: Privatni album
1/18
09.05.2023.
u 19:41

- Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugo niste mogli zamisliti! ŠČ znaju svi a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi! Let3 najjači!!!!, poručila je Ivanka iz Liverpoola za Večernji list.

Grupa Let 3 će večeras u Liverpoolu imati veliku podršku naših navijača, koji su stigli ispred dvorane "M & S Bank", gdje će se za nešto više od sat vremena održati prva polufinalna večer Pjesme Eurovizije. Među njima je i glazbenica Ivanka Mazurkijević koja će u majici "ŠČ" i s hrvatskom zastavom bodriti Let 3 i svog partnera Mrlu.

- Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugo niste mogli zamisliti! ŠČ znaju svi a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi! Let3 najjači!!!!, poručila je Ivanka iz Liverpoola za Večernji list.

Podsjetimo, iz Liverpoola nam se javio dobro raspoloženi Damir Martinović Mrle s posljednjim impresijama prije natjecanja.

- Želio bih poručiti svima da od sad pa do kraja emisije emisije ponavljaju ŠČ jer jedino takvom koncentracijom energije možemo pobijediti. Bit će jako teško, to vas upozoravam, zato krenite mantrati. Ako ne mantrate, nema pobjede. Zato krenimo sad zajedno: "ŠČ! ŠČ! ŠČ! ŠČ! - poručio nam je Mrle. 

U prvoj večeri polufinala mogu glasati gledatelji iz zemalja koje se natječu te večeri, uz tri zemlje koje automatski idu u finale, Francusku, Njemačku i Italiju. Gledatelji iz zemalja koje se natječu u drugoj polufinalnoj večeri mogu druge večeri glasati uz gledatelje iz Španjolske, Ukrajine i Ujedinjenog Kraljevstva, odnosno druge tri zemlje koje imaju direktan prolaz u finale.

Gledatelji u zemljama sudionicama Eurosonga mogu glasati telefonom ili SMS-om. Također se može glasati preko službene aplikacije Eurovision Song Contesta (ESC) ili web stranice www.esc.vote. Ako niste u Hrvatskoj, a želite glasati za Let 3 objavljeni su i brojevi na koje možete glasati za njih. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar antikomunist2
antikomunist2
19:59 09.05.2023.

Ndam se da ce veceras ispasti!

KU
kuramela
22:04 09.05.2023.

Nije ''Mrletova Ivanka'' već Mrlina Ivanka !!!

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
20:48 09.05.2023.

Ima se, može se! Naročito dok HTV financira! I što prije povisiti iznos pristojbe, da ljudi mogu u hotele sa 5 zvjezdica a ne gnjavaža u rukama sa 4.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije