ubio ga stres?

Conrad Murray traži od suda da ga oslobodi zatvorske kazne

conrad
Pixsell
23.02.2012.
u 15:15

U dokumentima koje je predao sudu Murray tvrdi da bi mu sudac trebao dopustiti da dokaže kako se Michael izmučen stresom nepromišljeno “kockao” s vlastitim životom uzevši preveliku dozu anestetika Propofola, prenosi TMZ

Dr. Conrad Murray, koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubojstva Michaela Jacksona, predao je žalbu kojom traži da ga sud oslobodi kazne jer tvrdi da je kralja popa ubio preveliki stres zbog dugova.

U dokumentima koje je predao sudu Murray tvrdi da bi mu sudac trebao dopustiti da dokaže kako se Michael izmučen stresom nepromišljeno “kockao” s vlastitim životom uzevši preveliku dozu anestetika Propofola, prenosi TMZ.

U dijelu sudskih spisa pod imenom “Financijsko stanje Michaela Jacksona” liječnikov odvjetnik naveo je da je Jackson imao dug od oko 440 milijuna dolara i očajnički je želio ispuniti uvjete ugovora koji je potpisao s londonskom O2 arenom.

– Bio je na rubu da izgubi svu imovinu. Borba s nesanicom, probe i želja da bude zabavljač kakav je bio prije za njega su bile prevelik pritisak – piše u dokumentima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije