osma sreća

Damir iz Splita sam osvojio 100.000 kuna u Potjeri: 'Ovo je jedan od najviših iznosa koji vam možemo isplatiti'

Foto: HRT
1/6
23.03.2022.
u 19:28

Informatičar iz Splita briljirao je tijekom brzopotezne igre, a na kraju je kao pojedinac stigao do završne potjere s čak 10 koraka prednosti. Uoči brzopotezne igre otkrio je kako u slobodno vrijeme rado odlazi na pub kvizove te da je kapetan poznate kvizaške ekipe 'Nevera'.

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' bilo je vrlo uzbudljivo do samog kraja. U timu su prvotno bili natjecatelji Vjekoslav, Ivona, Damir i Filip, a do završne potjere s lovcem Deanom Kotigom dospio je samo Damir kojem je ovo bilo osmo sudjelovanje u kvizu 'Potjera'.

Informatičar iz Splita briljirao je tijekom brzopotezne igre, a na kraju je kao pojedinac stigao do završne potjere s čak 10 koraka prednosti. Uoči brzopotezne igre otkrio je kako u slobodno vrijeme rado odlazi na pub kvizove te da je kapetan poznate kvizaške ekipe 'Nevera'. Tijekom prve igre osvojio je 28 tisuća kuna, a potom je prihvatio višu ponudu lovca koju je i obranio te naposljetku osvojio 100.000 kuna.

Foto: HRT

- Znate li što je rekao Oliver Mlakar kad je Jugoslavija pobijedila na Euroviziji? A moralo se i to jednom dogoditi - kazao je Damir nakon pobjede. Čestitke su mu odmah uputili voditelji Joško Lokas i lovac Dean Kotiga.

- Nećete se više pojaviti sami kao natjecatelj, ali možda se pojavite kao jedan od igrača koji je osvojio jedan od najviših iznosa koje Potjera pojedincu može isplatiti, a to je 100.000 kuna i na tome vam čestitamo - kazao mu je voditelj Lokas.

- Čestitke za početak. Žao mi je što zatvaramo ovako jedno poglavlje povijesti 'Potjere'. Volio bi da je Damir tu s nama još idućih 10 godina, ali iščekujemo nove ljude koji će se pojaviti 7,8 puta jer rekordi su tu da se ruše. Ni ovaj vaš neće stajati zauvijek. Srušit će i to netko, ali uglavnom čestitke! - zaključio je lovac.

Foto: HRT

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:24 23.03.2022.

LOL, pa ne uzme mu ništa, nije to loto. Koliko je zaradio toliko će i uzeti. Ja sam isto dignuo lovu na Potjeri i nije mi nitko ništa uzeo.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:23 23.03.2022.

Ode Kotiga na još jedno putovanje.

ZA
zagi101
20:11 23.03.2022.

i onda mu država uzme 30 posto. gdje tu ima logike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije