STRAŠNA SCENA

Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Foto: HRT screenshot
1/3
09.10.2024.
u 11:19

Reporterki Mireli Hunčak pozlilo je dok se javljala uživo iz Rijeke, u jednom trenutku samo se srušila ispred kamera

HRT-ova reporterka Mirela Hunček javila se jučer uživo u Dnevniku HRT-a iz Rijeke te se usred javljanja srušila. Dok je izvještavala o nacrtu završnog izvješća o provedenoj upravnoj istrazi pomorske nesreće broda Lastovo, novinarka se srušila ispred kamera. Prije toga je zamuckivala i onda se iznenada srušila.

Voditeljica Dnevnika Nika Marjanović Zulim gledateljima je uskoro kazala kako je kolegici pozlilo i kako su doznali da je sada dobro. – Čini se kako je kolegici Mireli iz Rijeke pozlilo, no doznajemo kako je sada dobro – na kraju emitiranja priloga kazala je HRT-ova voditeljica i urednica. S HRT-a su ubrzo također poručili kako je kolegici iznenada pozlilo te se onesvijestila, ali da se sada osjeća dobro.

– U tom nacrtu završnog izvješća koje se danas pojavilo u svim domaćim medijima stoji kako Jadrolinija nije uspostavila pitanja o sigurnosti niti je vodila o tome potrebnu dokumentaciju. Nadalje stoji kako rampa na trajektu nije bila osigurana te da članovi posade nisu bili upoznati s načinom rada te rampe. U izvješću stoji kako članovi posade i zapovjednik broda ne snose odgovornost – kazala je novinarka Mirela Hunček prije nego što joj je pozlilo te se srušila na pod. 

Slobodna Dalmacija doznaje s Prisavlja od Mirelinih kolega kako je novinarka Hunček kasnije svojoj urednici Ireni Hrvatin, urednici centra Rijeka, rekla da joj se samo u jednom trenutku zacrnilo pred očima i da ima nizak tlak. Pišu kako se novinarka nikome nije požalila da se ne osjeća dobro, nije to rekla ni snimatelju prije samog uključenja u središnji Dnevnik i cijeli dan se osjećala dobro. 

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
11:31 09.10.2024.

Nizak tlak u kombinaciji s izgladnjivanjem jer ned'o Bog da pred kamerom imaš koje kilo viška, dobit ćeš otkaz. Nisi ti Duško Ćurlić pa moš ćurlikat pred kamerama iako izgledaš ko prašćić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije