Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću, ali i kako provodi dane

Foto: Instagram
1/38
07.10.2023.
u 18:45

Dvornik je prvo snimila svoje jutro u polju gdje je brala masline, a zatim je objavila svoju fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu na koji je zaogrnula maramu te tako naglasila svoju nikad mršaviju liniju.

Udovica Dine Dvornik, Danijela Dvornik (56) aktivna je na društvenim mrežama, a sa svojih 110.000 pratitelja često dijeli detalje iz svog svakodnevnog života. Ovog vikenda tako je pratiteljima pokazala kako izgleda jedan njezin dan. 

Danijela je prvo snimila svoje jutro u polju gdje je brala masline, a zatim je objavila svoju fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu na koji je zaogrnula maramu te tako naglasila svoju nikad mršaviju liniju.

Foto: Instagram screenshot

Zatim je ispijala svoju omiljenu popodnevnu kavu, a nakon toga je odnijela masline na preradu u Postire. Na zadnjih par storija pokazala je kako teče izrada maslinovog ulja.

Podsjetimo, Danijela je nedavno otkrila što jede i kako održava liniju, a koje namirnice uopće ne konzumira.

Danijela ide u teretanu, kada je ljeto pliva u moru, a zdravo se i hrani. Na Instagramu dijeli i recepte za zdrava jela koja sprema, a sada je otkrila koje se namirnice najčešće nalaze na njenom jelovniku i koje loše je zamijenila i kako. 

VEZANI ČLANCI

"Vraćanje u normalnu prehranu. Meso jedem u malim količinama jer sam primijetila da se lakše osjećam kad ga ne jedem. Ipak neću ga skroz odbaciti jer ponekad imam želju" započela je Dvornik i nastavila:

"Suhomesnate namirnice uopće ne kupujem, ali ako sam negdje , neću ih odbiti. Kruh radim svoj, proteinski. Sireve također izbjegavam u širokom luku iako sireve obožavam. Posni sir ne jedem jer mi je bljak, zato jedem zrnati . Na juhama i salatama mogu preživjeti bez problema. Voće i orašaste plodove koristim kao zamjenu za slatko. Mlijeko pijem samo u kavi bez šećera. Umjesto bijelog šećera koristim med ili kupujem smeđi kokosov šećer. Od masti koristim samo maslinovo ulje. Jedem piletinu ili puretinu i naravno ribu. Sve ovo vrijedi kad kuham samo za sebe, kad su gosti u pitanju onda si dam oduška jer hrana nije samo jedenje, nego za uživanje za stolom, u društvu . Uz svaki ručak popijem času kvalitetnog vina i to je nešto čega se neću nikad odreći" napisala je Dvornik uz video. 

VIDEO Dečki iz KUKU$-a o glazbi u Hrvatskoj: 'Sustavno se radilo na njezinom uništavanju'

 

Ključne riječi

Komentara 6

SA
Sandokan11
20:00 07.10.2023.

Hoće li ipak naći nekog frajera, ajmo ljudi pomozimo joj!

DU
Duupin
19:11 07.10.2023.

Baš se pitam jel ima frendicu ili frenda koji rade u Vl, pitam za komšiju

MA
MarkoMarkoM
19:23 07.10.2023.

Ako je njena vitka linija vijest onda je to jadno. Tko je uopce ona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije