slavio bi rođendan

Danijela Dvornik prisjetila se Dine: 'Nakon jedne svađe rekao mi je da ga se nikad neću moći riješiti'

Zagreb: 20.8.1964. ro?en pjeva? Dino Dvornik
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/18
20.08.2024.
u 12:20

– Kad me pitaju koja mi je najdraža uspomena... Nemam pojma! Toliko ih je! Nisam uvijek raspoložena za prepričavanje ili sjećanje – započela je Danijela Dvornik prisjećanje.

Kralj funka Dino Dvornik danas bi proslavio 60. rođendan, a tim povodom prisjetila ga se i njegova supruga Danijela koja je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija te mu uputila nekoliko rečenica. – Kad me pitaju koja mi je najdraža uspomena... Nemam pojma! Toliko ih je! Nisam uvijek raspoložena za prepričavanje ili sjećanje – započela je Danijela Dvornik. 

– To ne znači da je zaboravljen, itekako je prisutan. Ako slučajno i zaboravim nakratko, uvijek se javi iz zvučnika. Pobrinuo se on za to. A jednom davno, u nekoj od naših svađa rekao mi je: ''Dani, ti se mene nikad nećeš riješiti!'' I kao po običaju, nisam to shvatila ozbiljno. Sad shvaćam što je pisac htio reći. Danas bi napunio 60 godina i sigurna sam da bismo plesali. Sretan rođendan! – istaknula je uz njegovu fotografiju, a dodala je i još nekoliko njih iz mladosti.

Pokraj jedne napisala je da bi Dino sigurno i dalje bio ''manijak'', a prisjetila se i medenog mjeseca koji je ujedno bio i proslava njegova rođendana na Malti. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Danijela i Dino vjenčali su se 12. kolovoza 1989. godine, osam dana uoči njegova 25. rođendana. U braku su dobili kćer Ellu.

Inače, Danijela se često prisjeti supruga na društvenim mrežama, a jednom prilikom tako je podijelila i detalj s vjenčanja na kojem je bila u ljubičastoj kombinaciji. Danijela je podijelila na svojem InstaStoryju fotografiju cipela koje je nosila 1989. godine i otkrila koja se priča krije iza odabira i pronalaska cipela.


"Išlo se u Italiju po njih, jer ova boja nije postojala kod nas", prisjetila se pored fotografije cipela na petu jarke ljubičaste boje. "Ne mogu ih obuti više", dodala je te svoje osjećaje istaknula tužnim emotikonom.
Dodajmo i da je Dvornik je preminuo 7. rujna 2008. godine u dobi od 44 godine. 

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije