EMOTIVNA PJEVAČICA

Danijela Martinović raznježila fanove obiteljskom fotografijom: 'Samo jedno mjesto je dom'

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/7
24.12.2021.
u 18:27

- Samo jedno mjesto je Dom - Ljubav. Na dobro Vam došao Badnji Dan . napisala je Danijela pokraj fotografije na kojem sjedi u naručju nasmijanog oca. Pokraj njih je i mama koja je također dobro raspoložena

Pjevačica Danijela Martinović (50) blagdane provodi u roditeljskom domu, a na Instagramu je podijelila fotografiju s majkom Ivankom i ocem Ivanom. 

- Samo jedno mjesto je Dom - Ljubav. Na dobro Vam došao Badnji Dan . napisala je Danijela pokraj fotografije na kojem sjedi u naručju nasmijanog oca. Pokraj njih je i mama koja je također dobro raspoložena. "Predivna fotka puna ljubavi", "Uživaj u toplom zagrljaju svoga oca i dragom osmijehu majke", "Vječita ljubav, sigurnost i toplina", pisali su joj obožavatelji koje je raznježio prizor.

Podsjetimo, Danijela je ove godine nakon 26 godina prekinula s Petrom Grašom i okrenula je novu stranicu u svom životu. Solo ljubavni status nije jedina promjena nakon dugo godina kod Danijele jer odlučila se za još jedan korak i promijenila je svoju prehranu drastično, što se pozitivno odrazilo na njezino zdravlje.

– Moja je prehrana prilično radikalno izmijenjena prije nekih godinu dana. Inače sam nula pozitivna krvna grupa i često su me savjetovali kako se za tu krvnu grupu jede meso, da smo mi mesojedi. S obzirom na to da je moj otac mesar, to mi je bilo prirodno te mi je kroz veliki period života odgovaralo. No, prije godinu dana nutricionisti su me savjetovali da izbjegavam meso, nisu bili radikalni po tom pitanju, no kako sam ga ispustila s jelovnika, prirodno je meso skroz iščeznulo jer sam se tako bolje počela osjećati. Puna sam energije, nemam želučanih tegoba, nisam umorna nakon obroka. U ovom sam periodu izuzetno sretna što sam gotovo slučajno maknula meso i osjetila jednu novu dimenziju – otkrila je pjevačica za Gloriju.

VIDEO: Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:16 24.12.2021.

Horror

Avatar Svračak
Svračak
19:08 24.12.2021.

I sada se taj njen bivši okomio na piletinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije