stigla prinova

Dario Šarić i djevojka Karla postali roditelji, otkrili ime koje su dali sinu

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
13.10.2022.
u 16:45

Karla je na društvenim mrežama u svibnju podijelila sretnu vijest. Samozatajni Dario ne priča često o svom privatnom životu, a s djevojkom se samo u rijetkim prilikama zajedno pojavio na društvenim događanjima.

Hrvatski košarkaši reprezentativac i igrač Phoenix Sunsa Dario Šarić (28) i njegova dugogodišnja djevojka Karla Pušeljić postali su roditelji dječaka.

Šarić je dobio nekoliko slobodnih dana kako bi bio uz svoju partnericu koje je rodila u Phoenixu, a sinu su nadjenuli ime Niko, doznaje 24 sata.

Karla je na društvenim mrežama u svibnju podijelila sretnu vijest. Samozatajni Dario ne priča često o svom privatnom životu, a s Karlom se samo u rijetkim prilikama zajedno pojavio na društvenim događanjima.

Šibenik: Konferencija i pretpremijera dokumentarnog filma o Dariju Šariću i njegovoj obitelji 20.08.2018., Sibenik - Konferencija za medije i pretpremijera dokumentarnog filma o kosarkasu Dariju Saricu i njegovoj obitelji na tvrdjavi Barone. Dario Saric s djevojkom Karlom Puseljic. rrPhoto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Jedna od takvih prigoda bila je i premijera filma "Uvik isti" o Dariju i njegovom sportskom uspjehu, a koja je održana prije četiri godine na tvrđavi Barone u Šibeniku.

Par se navodno upoznao 2012. godine u Vodicama gdje je ekonomistica Karla bila na ljetovanju i ljubavna iskrica je brzo planula između njih dvoje. Četiri godine kasnije započeli su zajednički život u u Philadelphiji, a mediji su pisali kako je 2017. godine nastupila kriza u vezi zbog čega je par na kratko i prekinuo i Karla se tada iz Amerike vratila u rodni Zagreb.

Ljubav je bila jača i izgladili su sve i kruna njihove desetogodišnje ljubavi će biti prinova koju očekuju. Dario na svojim društvenim mrežama ne objavljuje često obiteljske i privatne fotografije. Zadnja fotografija koju je stavio na Instagram bila je iz prosinca kada su on i Karla pozirali pored božićnog drvca, a sada Dario i Karla imaju zaključane profile na društvenim mrežama.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Komentara 6

RE
remarga
17:05 13.10.2022.

Čestitke roditeljima. Hoće li Niko biti kršten u katoličkoj crkvi ili srpskoj pravoslavnoj crkvi s obzirom da su mu djed i baka Predrag Pedja odnosno Veselinka, oboje iz sela Đevrske

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:46 13.10.2022.

Čestitam i sretno vam bilo Šarići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije