maleni slavi drugi rođendan

Izabel Kovačić objavila rođendansku tortu koju je pripremila sinu: 'Ako ovo shvatiš, cool si'

Foto: Instagram
1/14
13.10.2022.
u 15:32

Supruga našeg nogometaša i poduzetnica na Instagramu je njihovu sinu Ivanu čestitala rođendan te otkila neke detalje proslave.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić na Instagramu je čestitala drugi rođendan njihovom sinčiću Ivanu. Izabel je otkrila i kakvu je tortu pripremila sinu. Riječ je o torti inspiriranoj Harryjem Potterom. Hagrid, čuvar ključeva i posjeda u Hogwartsu i profesor Skrbi za magična stvorenja, poklonio je takvu čokoladnu tortu Harryju za njegov 11. rođendan.

- Ako ovo shvatiš, cool si - poručila je Izabel pored fotografije. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Izabel ponekad objavi snimke dječaka na svojim društvenim mrežama. Nedavno je, tako, raznježila pratitelje. Lijepa Izabel tada je bila odjevena u bijelu dugu haljinu koju je kombinirala sa sandalama u istoj boji i jednostavnom frizurom, dok je mališan ukrao pozornost u bijelom kompletu s plavim prugicama. 

- Sve što sam ikada željela - napisala je, a uz video je objavila i pjesmu ''I love you'' koju je otpjevala glazbenica Celine Dion.

Izabel je i progovorila o majčinstvu te otkrila kako se trudi biti što bolja majka i da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav.  

- Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - rekla je Izabel za InMagazin. Otkrila je i da se ona i nogometaš slažu u odgoju sina.  

- Zajedničkim odlukama pokušavamo napraviti ono što je najbolje za njega - zaključila je tada. 

Podsjetimo, Mateo i Izabel u vezi su više od 12 godina, a pred oltar su stali 2017. godine. Vjenčali su se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Sinčića Ivana dobili su u listopadu 2020. godine.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali

Komentara 5

ZU
Zujim
16:53 13.10.2022.

Kad ugledah posljednju sliku, sve shvatih.

LI
Linea
17:07 13.10.2022.

Takvu tortu sam radila kad sam imala 7 godina. Sretan rođendan malcu, a mama neka upiše slastičarstvo.

RO
romobil
15:57 13.10.2022.

Pratitelji oduševljeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije