Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neostvareno

David Duchovny je žalostan jer nije uspio doktorirati književnost

Tea Leoni i David Duchovny
Pixsell
19.04.2010.
u 11:24

Glumac je uvjeren kako zbog silnih glumačkih obaveza neće uspjet napisati doktorat iz komparativne književnosti, što mu je bila velika želja. U međuvremenu posvetio se pisanju scenarija.

David Duchovny želi se vratiti u školske klupe kako bi doktorirao komparativnu književnost. Zvijezda serije "Kalifornikacija", koji ima 11-godišnju kći Madelaine i sedmogodišnjeg sina Kyda sa suprugom Teom Leoni, priznao je kako se boji da nikada neće doktorirati zbog silnih glumačkih obveza.

- Želio bih silno završiti taj doktorat, ali znam da to neću nikada uspjeti niti ću ikad biti profesor čak i ako uspijem ostvariti svoj naum - rekao je 49-godišnji glumac. Zato se odlučio posvetiti pisanju scenarija za film i barem tako ostati u doticaju sa svojim prvim pozivom.

- Ove zime sam dovršio jedan scenarij no nisam siguran je li dovoljno dobar da ga stavim na filmsko platno, ali definitivno će to biti jedan dobar roman pa ako se nekome svidi, neka ga ekranizira - kaže Duchovny.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije