supertalent

Davor Bilman objavio fotografiju sa sinom Leom (23): 'Roditeljsko uvjeravanje, kroz jedno uho unutra, kroz drugo van'

Foto: Nova TV
1/8
25.07.2024.
u 22:00

Bilman je Lea dobio s prvom suprugom Vesnom, a prije nekoliko godina pohvalio se i uspjehom sina. "Onaj trenutak kada ti sin kaže da će on platiti cugu jer je otvorio obrt. Konačno", napisao je tada uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom.

Član žirija Supertalenta Davor Bilman na svom Instagram profilu uglavnom objavljuje fotografije iz showa te poslovne fotografije, a u rijetkim prilikama objavi i privatne fotografije sa sinom Leom (23). Uz takve objave njegovi pratitelji najčešće komentiraju kako je sin slika i prilika oca. Ovaj put je otkrio da su zajedno bili na ručku. "Roditeljsko uvjeravanje, kroz jedno uho unutra, kroz drugo van (u ovom slučaju samo pod br. 2)" napisao je Davor uz fotografiju sa sinom. 

Foto: Instagram

- Za sada nije išao mojim plesnim stopama. Žao mi je zbog toga, no vjerujem da je za sve potrebno pravo vrijeme, pa se još uvijek nadam da će jednog dana otkriti čari plesa - otkrio nam je nedavno u intervju Bilman. Jednom prilikom je ovaj profesionalni plesač, diplomirani ekonomist i poslovni trener rekao kako sa sinom dijeli strast prema automobilima i vožnji te je dodao kako sebe ne smatra  prestrogim roditeljem već kombinira odgojne metode i prijateljski pristup. Bilman nam je u intervju ispričao i kada je ples postao sastavni dio njegovog života i čemu ga je naučio.

VEZANI ČLANCI:

- Ples je postao sastavni dio mog života od 14. godine kad sam prvi put kročio u plesnu školu u Zagrebu. Kako sam se bavio sportskim (natjecateljskim) plesom, naučio sam puno. Naučio sam da nema rezultata bez treninga, a kako je ples u paru, znači da ne možeš uspjeti sam. Puno sam naučio i o komunikaciji iz interakcije s plesnim partnericama, jer nemamo svi isti cilj, viziju ili vrijednosni sustav u životu. Možda najveće učenje koje mi je ples dao, je da za nešto što ti je važno i u čemu uživaš, uvijek možeš pronaći vrijeme - rekao nam je.

FOTO Pogledajte kako je izgledalo raskošno vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić

1/17

Inače, Bilman je Lea dobio s prvom suprugom Vesnom, a prije nekoliko godina pohvalio se i uspjehom sina. "Onaj trenutak kada ti sin kaže da će on platiti cugu jer je otvorio obrt. Konačno", napisao je tada uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom.

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije