Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći stres

Davor Jurkotić bio uz suprugu kad je rađala sina Maksa

udovice
Pixsell
17.05.2010.
u 17:38

– Evo, baš smo stigli kući i mama i Maks su odlično. Prisustvovao sam porođaju i priznajem da mi je to bio najveći stres u životu, a mogu onda zamisliti što proživljavaju žene – rekao je sretni tata Davor.

Komičar Davor Jurkotić (33), koji s kolegom Marijem Battifiacom čini urnebesne “Egzorciste” u Red Carpetu, postao je otac! Njegova je supruga Vera Umer (30) u petak rodila zdravog dječačića Maksa teškog 3000 g i dugog 49 cm.

– Evo, baš smo stigli kući i mama i Maks su odlično. Prisustvovao sam porođaju i priznajem da mi je to bio najveći stres u životu, a mogu onda zamisliti što proživljavaju žene. To bi svaki muškarac trebao doživjeti – rekao je sretni tata Davor.

Vera i Davor vjenčali su se u siječnju ove godine nakon godinu i pol veze i Maks im je prvo dijete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije