Oduševio pratitelje

Dean Kotiga posvetio je pjesmu Ivani Knoll: Vrti, maši da otiđu naprijed naši

Foto: Instagram screenshot
1/8
09.12.2022.
u 16:46

Moja kratka pjesmica je zahvale kolegici influencerici Knoll koja je u Kataru na terenskom radu i poručio bih da je cijela zajednica hrvatskih influencera uz nju, poručio je lovac iz 'Potjere'.

Lovac iz HRT-ovog kviza "Potjera" Dean Kotiga objavio je na svom Instagramu pjesmu koju je posvetio Ivani Knoll, najpoznatijoj navijačici naših vatrenih.  - Ivana Knoll ti si moj idol, samo navijaj glasno zavijaj, lijevo, desno, vrti, maši da otiđu naprijed naši, moja hvala ide tebi a ti tamo svih pozdravi. - otpjevao je Kotiga i nakon pjesmice poslao je još jednu poruku svojoj kolegici influencerici Ivani. 

- Moja kratka pjesmica je zahvale kolegici influencerici Knoll koja je u Kataru na terenskom radu i poručio bih da je cijela zajednica hrvatskih influencera uz nju, svi smo uz tebe slažemo se da radiš super posao i vidio sam da ju je Piers Morgan zvao u svoju emisiju i to je potvrda njezine kvalitete, Ivana drži se i sretno - poručio je Kotiga i izazvao val oduševljenja kada su mu se u komentarima javili njegovi brojni pratitelji. 

 

 

- Mogla bi pasti neka zajednička suradnja? Kotiga Knoll zabio gol!? Na terenskom radu.... Oplakah... A mogao si i ti taj teren odraditi. Neki topić staviti, malo uže hlačice i bit prava podrška Ivani KnoLL (uz Katarske šeike) na tribinama. Apsolutni car! Oduvijek bio i zauvijek ćeš biti! Ovaj čovjek je nacionalno blago. Ma to legendo. Kakav kralj! - napisali su mu. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
15:11 11.12.2022.

Nadam se da si sarkastičan u cijeloj ovoj objavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije