posve očajna

Demi Moore prevarila Ashtona s njegovim prijateljem?

demi moore
pixsell
03.11.2011.
u 10:41

Američki mediji pišu da je Demi prevarila svog muža s mnogo mlađem glumcem, 27-godišnjim Benom Hollingsworthom.

Američki časopis In Touch Weekly  tvrdi da je Demi, čiji je suprug Ashton Kutcher imao dva izvanbračna izleta s Britney Jones i Sarom Leal, odlučila da će imati odnos sa seksi mladim glumcem Benom Hollingsworthom. Demi je upoznala mladog Bena kad se on doselio u Los Angeles iz Kanade. Bio je glumac na početku karijere i Demi se obvezala pomoći mu u karijeri.  Demi i Ben brzo su postali prijatelji, a onda se to, navodno, razvilo u nešto više. Demi je Bena upoznavala sa svim moćnim ljudima Hollywooda i pokazivala mu najpopularnija mjesta. Čak ga je upoznala i s Ashtonom, koji je pomogao Benu s njegovom ulogom u seriji ''The Beautiful Life on the CW''.

Iako 21 godinu mlađi od svoje mentorice, Ben je čak bio pozivan sa svojim prijateljima na zabave koje je Demi priređivala.

– Pušio bi dosta trave – otkrio je izvor. Ona i Ashton ponašali su se kao da su tinejdžeri.

Onda je jedne noći Demi, nakon zabave koja je trajala dugo u noć, povela Bena na vožnju.

– Završilo je seksom na stražnjem sjedištu automobila – kaže izvor. Tada je sve krenulo. Ben je rekao da mu je ona jako seksi, a ona se brinula za njega, dodaje. No, kako se Ben zbližio s Ashtonom, na kraju se zbog toga loše osjećao. Zbog toga se Demi vratila Ashtonu.

US Weekly nastavlja priču o nesigurnosti Demi Moore zbog koje Ashtonu ne da da ode. Ona je potpuno ponižena i bijesna, ali ne želi da je on ostavi.

Ključne riječi

Komentara 1

PB
predrag borna
13:05 03.11.2011.

Stvarno nije bilo teško zamisliti kako će se ta veza razvijati.Upravo ovako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije