Bolne uspomene

Diana Dvornik: Strašno mi fale Boris i Dino, ali moram dalje živjeti

diana dvornik
28.12.2010.
u 20:34

Diani su ostale brojne uspomene na Borisa i Dina. Malo je reći da je njezin Boris bio legenda. Poznati filmski i kazališni glumac, zaštitni je znak Splita. Mnogi čak kažu: On jest Split! A Dino? Originalan i svoj, neponovljiv...

Na današnji dan prije 48 godina vjenčali su se legendarni splitski glumac Boris Dvornik i njegova draga Dijana. Nažalost, život je težak. I prava je borba. Uzima nam najdraže. Borisa više nema.

– Jako mi nedostaje. U svakom trenutku, u svakom kutku. Što da vam kažem? Bilo bi nam danas 48 godina zajedničkog života. Ali, što mogu? Mora se živjeti. Takva je sudbina – kazuje nam sjetno Diana Dvornik.

Dodaje kako je teško biti udovica. Ne zna je li teže i gore ostati bez životnog partnera kad si mlad ili u nešto poznijim godinama. Smatra kako je ipak teže kad ste stariji.

Sa svojim Borisom u braku je provela dugih 45 godina.

– Cijeli život proveli smo zajedno – kaže Dijana.

Gotovo sve nam se, naglašava Dijana Dvornik, dogodilo baš u prosincu. Vjenčali su se 29. prosinca. U zadnjem mjesecu godine rođene su i njihove unuke i unuk. Dea je svijet ugledala 3. prosinca, Ella 23. prosinca, a Boris, koji je sada u Americi, 25. prosinca.

Božić uz fritule

Doista je ovaj mjesec za njih poseban. Prosinac tako u Dijani budi snažna sjećanja. Naravno, i uspomene. Međutim, ima ih s kime podijeliti.

Božićne blagdane Diana je provela sa svojom majkom i sinom Deanom.

Napominje kako nije “od velikih kolača”. Slastice je previše ne privlače.

Ali, zato je guštala u tradicionalnim dalmatinskim fritulama. I, naravno, neizostavnom bakalaru.

Novu godinu vjerojatno će dočekati kod kuće. U društvu prijateljica.

Za Novu s prijateljicama

– Nisam vam ja baš za izlaske, ali isto se tako i ne osamljujem. Nije to dobro – poručuje Dijana Dvornik.

Premda vrlo samozatajna, svoju tugu nosi u sebi, otkriva nam kako joj strašno nedostaju i Dino i Boris.

Nemoguće je opisati kako je živjeti bez najmilijih...

Diani su ostale brojne uspomene na Borisa i Dina. Malo je reći da je njezin Boris bio legenda. Poznati filmski i kazališni glumac, zaštitni je znak Splita. Mnogi čak kažu: On jest Split!

Mogao je apsolutno sve. Urezao se svima u srce i sjećanje. A Dino? Originalan i svoj, neponovljiv...

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cro1com
cro1com
12:52 29.12.2010.

U gori raste zelen bor!

LU
lucas
13:05 29.12.2010.

Velika hvala genijalnom Borisu za njegove Kazališne i filimske uloge. Gospođo Dijana crpi snagu od uspomena velikog čovjeka.

HR
hr76
15:26 29.12.2010.

Boris Dvornik je za mene bio najveći hrvatski glumac! Pokoj mu duši, i nadam se da i tamo gore odusevljava ljude!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije