Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni djed

Dikan postao djed! Josip Radeljak pohvalio se novostima: 'Upravo je na svijet došao novi pripadnik plemena'

Josip Radeljak
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/12
23.06.2022.
u 21:24

Dikan je vrlo aktivan na Facebook profilu i često komentira stvari koje ga zanimaju, a nerijetko objavi i fotografije svoje lijepe kćeri Lane.

Josip Radeljak Dikan pratiteljima na svom Facebook profilu pohvalio se sretnim vijestima. Naime, postao je djed. 

- Hvala Bogu i dobro nam došao, Adriane! Ben arrivato! Bienvenue! Welcome! Upravo nam je na svijet došao novi pripadnik plemena Radeljak! Morat ću s njime ozbiljno porazgovarati jer mi je sada priredio da sam, kažu, najednom postao NONO (dida po Vuku)!? - napisao je Dikan.

Foto: Screenshot

Brzo su se zaredali komentari pratitelja koji su mu čestitali, a javio mu se i odvjetnik Zvonimir Hodak koji je napisao: ‘Čestitam djede’, na što ga je Radeljak u šali opsovao.

Inače, Dikan je vrlo aktivan na Facebook profilu i često komentira stvari koje ga zanimaju, a nerijetko objavi i fotografije svoje lijepe kćeri Lane. Dikan nije precizirao koje ga je od njegovo dvoje djece razveselilo prinovom. 

Radeljak iz prvog braka, s Desankom Bebom Lončar, ima 40-godišnjeg sina Lea koji je od 2013. u braku s odvjetnicom Ivanom. Osim Lea, Dikan ima i 21-godišnju kći Lanu koju je dobio u braku s tragično preminulom glumicom Enom Begović. Lana danas studira u Milanu na Sveučilištu Bocconi, smjer ekonomiju i menadžment.

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Komentara 18

ZA
zagabria8
22:46 23.06.2022.

Ovaj po ničemu ne zaslužuje biti u novinama

Avatar Mistborn
Mistborn
23:04 23.06.2022.

Čuj "dida" da je po Vuku?! Deda Dikane (po Vuku, iebateon), malograđanština iz vas pršti! Noblesse oblige, a vi ste krkan.

DQ
Dq
07:00 24.06.2022.

Lik je , ako je vjerovati medijima , širio sreću i blagostanje svima s kim je poslovao ili surađivao , pa eto koristim prigodu da njemu i njegovom potomstvu zaželim isto to kaj i oni žele drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije