Dikan spreman povući tužbu, no Vlatka mu se ne želi ispričati

pokos radeljak
Andrej Kreutz
03.03.2010.
u 17:42

Iako je prije samo nekoliko dana Vlatka Pokos rekla da se tek sada oporavila od mučnog razvoda s Josipom Dikanom Radeljakom, njihova priča čini se ipak još nije završena. Danas su se ponovno našli na sudu.

Iako je prije samo nekoliko dana Vlatka Pokos rekla da se tek sada oporavila od mučnog razvoda s Josipom Dikanom Radeljakom, njihova priča čini se ipak još nije završena. Danas su se bivši supruzi ponovno našli na sudu, a povod je bila Dikanova tužba zbog klevete.

Vlatka, naime, i dalje tvrdi kako joj Dikan nije vratio odjeću, a Radeljak to smatra klevetom. Iako ih je i sama sutkinja Općinskog suda pokušala pomiriti, čini se da bivši supruzi još uvijek jedno drugome ne mogu pružiti ruku pomirenja. Dikan je čak bio spreman povući tužbu, ako mu se Vlatka ispriča. Vlatka za to ne želi ni čuti.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amarila
19:27 03.03.2010.

Ovo je zbilja takva velika vijest da necu moci spavati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije