MTV SUMMERBLAST

Mladi DJ Lorenzo nastupit će uz najveće svjetske zvijezde

Dj Lorenzo na Summerblast Partyju
Foto: Borna Filić/ PIXSELL
1/8
30.06.2017.
u 12:37

DJ Lorenzo nedavno se predstavio pjesmom "Sve sam znala i prije" koja sve više osvaja domaće top liste, a sinoć je nastupio na partyju dobrodošlice velikog festivala u Poreču

Tesla Power House u središtu Zagreba sinoć je bio domaćin MTV SummerBlast welcome partyja. Poreč će ove godine ponovno biti prijestolnica velike zabave u organizaciji MTV-ja, na kojoj će nastupiti neka od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena.

Najveća zvijezda je Will Smith, koji u Poreč dolazi s DJ Jazzy Jeffom, s kojim je krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog stoljeća imao nekoliko hitova. Osim njih, u Poreču će  25. i 26. kolovoza će između ostalih nastupiti i  Dimitri Vegas & Like Mike, Galantis, Far East Movement, Oliver Heldens, Duke Dumont, Mike Perry i Jonas Blue. Hrvatske boje u Poreču branit će i DJ Lorenzo, nova zvijezda na elektro-pop nebu, koji ovih dana osvaja radijske postaje singlom "Sve sam znala i prije", kojeg izvodi s Miom Dimšić. Riječ je o pjesmi koju potpisuju Darko Bakić i Zvonimir Dusper-Dus, koji će nastaviti i dalje raditi s Lorenzom. Lorenzo je sinoć i nastupio u Tesli, te predstavio dio svog programa za ovo ljeto. Podršku su mu došle dati i brojne poznate osobe poput Nives Celzijus, Semente Rajhard, Jelene Perčin, Ivane Mišerić, Dalibora Petka i drugih.

- Počeo sam prije devet godina, kada mije bilo samo 15. Nastupao sam u malim klubovima, i pomalo gradio karijeru. Eletronskom glazbom zarazio me otac, koji mi je puštao Paul van Dyka i Armina Van Buurena. najvećei uzor bio mi je Fedde Le Grand, a sad je više u modi elektro-pop glazba, pa volim Chainsmokers - rekao nam je Lorenzo koji je danas resident u zagrebačkom klubu Opera, a prije toga nastupao je u Aquariusu, Mansionu i drugim klubovima. Na budućim nastupima puštat će strane elctro-pop hitove, ali i remixe domaćih pop-rock izvođača.

- Sve je ovo došlo nenadano. Darko Bakić osmislio je cijeli projekt u kojem ću se ja baviti produkcijom i svirkom, a on će kao autor glazbe i tekstopisac raditi pjesme. Iza nas je pjesma "Sve sam znala i prije". Mnoge podsjeća na poznatog DJ-a i producenta Alana Walkera što je dobro. Pjesma se svaki dan emitira na svim domaćim postajama i nadam se kako ćemo doći i do prvog mjesta hrvatske top liste - kazao nam je Lorenzo i dodao da je već u pripremi i novi singl s Antonelom Doko, a nakon njega nastavit će nizati i druge suradnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije