na instagramu

Djevojka bivšeg dinamovca prvi put pokazala trudnički trbuščić, no objava nije prošla bez negativnih komentara

Foto: Instagram screenshot
1/14
19.12.2021.
u 12:40

Ispod fotke koja je skupila gotovo 5000 lajkova, Anđela Šimac je stavila samo tri emotikona koji označavaju poljubac.  Pozirala je u uskoj srebrnoj haljini ispod koje se nazirao trudnički trbuščić, a pratitelji su joj poručili da izgleda odlično i da blista.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) i njezin dečko, bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati (22), posljednjih mjeseci žive u Poljskoj gdje je Lirim počeo igrati za nogometni klub Legia. Svog dragog Anđela prati na utakmicama, a prizore s terena sa svojim pratiteljima dijeli i na društvenim mrežama. No, ovaj put je objavila fotografiju koju mnogi nisu očekivali. Naime, Anđela je pokazala trudnički trbuščić. 

Ispod fotke koja je skupila gotovo 5000 lajkova, Šimac je stavila samo tri emotikona koji označavaju poljubac. 
Pozirala je u uskoj srebrnoj haljini ispod koje se nazirao trudnički trbuščić, a pratitelji su joj poručili da izgleda odlično i da blista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie (@angieliciious)

 

No nije sve prošlo bez negativnih komentara. 

"Bez uvrede, ali mi nije jasno koliko kompleksa mora imati osoba koja je lijepa na početku da se upropasti nizom korekcijskih, estetskih operacija. Doista mi te žao" napisao je jedan pratitelj, a Anđela mu je odgovorila. 

"Ni jednu operaciju nisam imala na licu niti podržavam sve te gluposti po licu, ali svakako cijenim puno kao kompliment!" zaključila je.

 

Foto: Instagram

Inače, za ljubav Anđele i Lirima doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Njihov odnos nije uvijek bio savršen i par je imao dosta turbulentan odnos i u travnju ove godine su i prekinuli zbog Lirimove ljubomore.

Prekinuli su nakon što je procurio video od prije dvije godine u kojem Anđela plače dok talijanski nogometaš Mario Balotelli, s kojim je nekada bila u vezi, nezainteresirano igra PlayStation. Nakon tog prekida su se pomirili, pa su onda opet prekinuli, ali nesuglasice su opet izgladili i Anđela je najavila kako će se i vjenčati. Zajedno su bili i na Maldivima na godišnjem odmoru, ali nisu objavili zajedničke fotografije i malo su oprezniji u objavi zajedničkih fotografija na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije