Na četiri noge

Dlakavi ljubimac spojio obitelji Navojec i Šimenc

Simenc
25.12.2009.
u 16:23

Upravo zbog njega Dudo, kako ga zovu prijatelji, pretrpio je bol zbog pregriženih sportskih torbi, uništenih cipela pa čak i postao zaštitno lice lanca dućana i frizerskih salona Zoo city. Zbog svoje jorkširske terijerice Jinx na sve četiri pala je i RTL-ova voditeljica Renata Sopek

– Goran Navojec i ja smo obitelj. Kujica njegovog tate druga je cura mojeg psa – našalio se bivši vaterpolist Dubravko Šimenc pričajući nam priču o svojoj velikoj ljubavi – psu Gasu.

Upravo zbog njega Dudo, kako ga zovu prijatelji, pretrpio je bol zbog pregriženih sportskih torbi, uništenih cipela pa čak i postao zaštitno lice lanca dućana i frizerskih salona Zoo city. Zbog svoje jorkširske terijerice Jinx na sve četiri pala je i RTL-ova voditeljica Renata Sopek.

– Možda će zvučati ludo no ljudi koji nemaju pse ne mogu shvatiti mene koja se majčinski i zaštitnički postavljam prema njoj. Možda to i jest svojevrsna priprema za majčinstvo – tvrdi 30-godišnja Renata koja već godinama ljubi Splićanina Sergeja Bijelića. Za majčinstvo se s četveronošcima u naručju pripremaju i manekenke Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković i Fani Stipković.

– Pazim da moj maltezer Fly uvijek pravilno jede pa mu ponekad kad smo u restoranu ili puno radim naručim kuhanu piletinu – otkriva 28-godišnjakinja. Maja Cvjetković u svojemu terijeru Pedru pronašla je idealnog Španjolca.

– Kad se vratim doma on me dočeka i veseli se. Skakuće po meni i jako sam sretna što ga imam – rekla je Maja kojoj je Pedro, s obzirom da trenutačno nikoga ne ljubi, najbolji “komad”. Bivša misica Ivana Ergić odnedavno je sretna i zaljubljena. U vezi je s odvjetnikom Dominikom Jankovićem zbog kojeg, kaže iskreno, nema vremena za cjelodnevnu brigu o malenim četveronošcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije