uživa u životu

Do ulaska u 'Život na vagi' imala je 134 kilograma, a danas ponosno objavljuje snimke iz bazena

Marica Korolija
Foto: RTL/Screenshot
1/7
24.08.2021.
u 20:40

Tako je nedavno pokazala kao je išla na izlet, a sada je objavila video na kojem pliva u bazenu.

Marica Korolija, bivša natjecateljica showa "Život na vagi" definitivno trenutačno uživa u životu i svoju sreću želi podijeliti s pratiteljima an Instagramu. Tako je nedavno pokazala kao je išla na izlet, a sada je objavila video na kojem pliva u bazenu. 

"Još malo pa povratak u realnost. Kratko, ali dovoljno za napuniti baterije za novu sezonu. Tko još nije bio neka svakako posjeti Grižane. Mir i tišinu volim kada sam na odmoru jer mi je dovoljno glasno ostalih 355 dana u godini" napisala je Korolija uz objavu te otkrila da se odmara u Crikvenici, u hostelu gdje su boravili kandidati prijašnjih sezona showa, s nutricionisticom Martinom Linarić s kojom se sprijateljila. 

 

Inače, Marica je u show ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju vaga je pokazala kako ima 81,8 kilogram, stoga je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma. Za ovu emisiju kaže da joj je promijenila život iz temelja, a njezina priča i put transformacije postao je uzor mnogima te je njezin uspjeh dirnuo i trenera Edu Mehmedovića koji je zaplakao kad se Marica pojavila u finalu. U svojim objavama na Instagramu Marica često ističe kako njezin put još nije gotov kao ni njezina borba. Marica je i nakon showa izgubila 18 kilograma. Sada je pokazala kako je izgledala prije samo četiri godine,a razlika u izgledu je očita. 

Naime, objavila je fotografiju na kojoj je s prijateljicom u autu, a sličnu je snimila i prije četiri godine, kada još nije bila jedna od kandidatkinja showa.  Uz objavu Korolija je napisala "Meni fali, danas, koja kila".

Podsjetimo, Marica je nedavno objasnila kako je zbog situacije s koronavirusom ostala bez četiri posla.  "Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom, prestala je dolaziti zarada od sva četiri (COVID) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njena sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i pitao što ja mislim o tome. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena sam na Život na vagi te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva", napisala je i dodala:  "Iz svega ovoga naučila sam da ona izreka doista vrijedi: 'Kada ti život da limune, napravi limunadu.' I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena ljudima kojima vjerujem i koje volim", kazala je i dodala da je Edin Mehmedović, jedan od trenera iz showa, velik čovjek, ali da će "detalje zadržati za sebe". Edin je bio posebno ponosan na Maricu zbog transformacije.

VIDEO Severina i Igor Kojić sporazumno su se rastali

Komentara 2

HU
Hulk
22:11 24.08.2021.

Manje žderi pa neš imati problema sa kilama !

HA
havier
21:58 24.08.2021.

Čestitam iskreno Marice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije