otkrio je

Dok Severina marljivo radi u Hrvatskoj, Kojić najnovijim objavama pokazuje s kim je proveo ljeto

Foto: Sanjin Stukić/PIXSELL
1/8
22.09.2020.
u 08:00

Naime, nogometni menadžer bio je u Hrvatskoj i Hercegovini, no na društvenim mrežama nije objavio ni jednu fotografiju sa Severinom, a ni ona s njim.

Iako je Severina u Zagrebu, po objavama na Instagramu čini se da se njezinu suprugu Igoru ne žuri provesti što više vremena s njom. Naime, nogometni menadžer bio je u Hrvatskoj i Hercegovini, no na društvenim mrežama nije objavio ni jednu fotografiju sa Severinom, a ni ona s njim.

Kojić se sada najviše druži s obitelji, točnije sa svojom tetom Verom i njezinim kćerima

S tetom i sestričnom Karlom bio je u Mostaru te je to pokazao i na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

"S dušom grad, vječno mlad, moj rodni Mostar", napisao je uz objavu. 
Kojić je prije nekoliko tjedana  objavio i fotografiju na kojoj je u društvu sa sestričnom Katjom Milas, a iza njih se vidi Skradin i tako je Severinin suprug otkrio da je nakon posjeta rodnom Mostaru stigao u Hrvatsku. Da postoje nesuglasice između ovog bračnog para, dala je do znanja i Severina nakon što je ispod jedne od objava svog supruga napisala da su njegovi pokrovitelji Dragan i Olja, a poslije je tu objavu izbrisala.

Mediji u Srbiji pisali su i kako se Severina u Beogradu posvađala s Igorovim roditeljima i sugerirala im je tada da obnove kuću i bazen i tu je došlo do trzavica. Naša pjevačica sredinom kolovoza otkrila je da ima koronu, a nedavno se i prvi put pojavila u javnosti nakon boravka u samoizolaciji i potvrdila je da se dobro osjeća. 

Komentara 12

SP
Split71
08:39 22.09.2020.

Mile ti majke,"DOK MARLJIVO RADI"a sta to izvlaci i Nase HRVATSKE misecmo 4200 KUNA..

DU
Deleted user
08:57 22.09.2020.

Pestanite vise s tom srbadijom,pun nam je kurac njih.stoko jedna od VL.

KU
kurcobolja
09:23 22.09.2020.

E to mi je jutros falilo jer kava nije djelovala. Odoh na istovar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije