Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantna i vitka linija

Domaća glumica pohvalila se velikim postignućem: Mario Valentić našalio se na njen račun

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/15
18.11.2023.
u 13:40

Glumica Ana Begić Tahiri podijelila je veliki uspjeh iz teretane te objasnila koliko je dosad napredovala. Dobila je pohvale od kolega, a Mario Valentić dao joj je savjet.

Domaća kazališna, televizijska i filmska glumica Ana Begić Tahiri (44) na društvenoj mreži Instagram često dijeli detalje iz privatnog života. Nedavno je svojom elegantnom i vitkom linijom zaintrigirala javnost pa je otkrila kako je morala izgubiti kilograme zbog zdravlja. Često vježba, a nedavno je pokazala i objavila video na kojem diže utege u crnom sportskom kompletu i s rukavicama. - Rekordi su tu da se ruše, a ja sam danas srušila svoj! Pet kilograma više nije mala stvar, kao ni pet kilograma manje, zapravo bolje ih dižem nego što ih skidam – napisala je simpatična Begić Tahiri kojoj nikada nije manjkalo smisla za humor. U komentarima ispod objave odmah se javilo i nekoliko glumačkih kolega, a izdvojio se komentar i Marija Valentića kojoj joj je napisao: 'Zategni leđa još malo', a ona mu je ubrzo i uzvratila: 'Bum'. Nadovezala se i kolegica Petra Kurtela te je napisala: 'Woow', a neki od zanimljivijih komentara bili su: 'To stara', 'Bravo Ana, samo naprijed', 'Ideš Đurđa, 'Svaka ti čast, bravo', nizale su se pohvale. 

U emisiji Zdravlje na kvadrat osvrnula se na svoj put o zdravlju i gubitku kilograma. - To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine iako su mi rekli, kad uđeš u četrdesete, to ti je najljepši period života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i, eto, jedan teški hormonalni poremećaj. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene – ispričala je glumica najpoznatija hrvatskoj javnosti po glavnoj ulozi u seriji Bibin svijet. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, krajem kolovoza glumica je proslavila svoj 44. rođendan te ga je obilježila zavodljivim fotografijama na svojem profilu. Ana je pozirala u kadi u elegantnoj crnoj haljini s biserima i izazovnim prorezima, u kojoj je istaknula i svoju nikad vitkiju figuru nakon gubitka od čak 15 kilograma. Nedavno je podijelila i da je za taj uspješan proces mršavljenja zahvalna obitelji, koja joj je bila podrška.

- Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku, koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima - poručila je tada.

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije