Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ NA NOVOJ TV

Dragan je opušteno odgovarao na sva pitanja, ali na kraju je osvojio samo 100 eura

Foto: Nova TV
1/6
01.04.2024.
u 19:00

S jokerima je bio široke ruke, pa ih je po tri iskoristio na pitanjima o stripu i pričama

Ljubitelj kvizova Dragan Medar opušteno je otvarao i odgovarao na pitanja u ''Jokeru'' te je dosegnuo iznos od 15.000 eura, ali budući da je potrošio sve jokere, i netočno počeo odgovarati na pitanja u drugom dijelu kviza, osvojio je 100 eura.

Gurmansko pitanje koje mu je osiguralo najniži iznos koji je mogao osvojiti glasilo je: Kako se zove azijski umak od kikirikija koji savršeno paše s ražnjićima? A) sambal B) satay C) hoisin D) srirach Iako nije znao, Mladen je nagađao, ali pogodio je da se odgovor skriva iza opcije B, pa kući nije pošao praznih džepova.

S jokerima je bio široke ruke, pa ih je po tri iskoristio na pitanjima o stripu i pričama. Pod kojim naslovom Tisja Kljaković Braić objavljuje svoj kratki strip o tipičnom dalmatinskom bračnom paru? A) Naši B) Vaši C) Ovi D) Oni Točan odgovor je D.

Koliko priča sadrži zbirka Ivane Brlić Mažuranić „Priče iz davnine“? A) 5 B) 8 C) 10 D) 12 Točan odgovor bio je B. Na oba pitanja do točnog je odgovora došao uz pomoć jokera,

Bez jokera je točno odgovorio na pitanje o svjetski poznatom pjevaču Stingu: Pod kojim je nadimkom poznatiji glazbenik Gordon Matthew Thomas Sumner? A) Slash B) Lemmy C) Sting D) Blondie. Točan odgovor glasio je C) Sting.

Novu zanimljivu epizodu ''Jokera'' ne propustite sutra od 18 sati na Novoj TV!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije