'Mediji su zli'

Drake bijesan: Ostao bez naslovnice zbog pokojnog Philipa Seymoura Hoffmana

Drake
Foto: Pixsell
13.02.2014.
u 17:21

Kanadski reper Drake na Twitteru se požalio zbog nepravde koju mu je, sirotom, nanio magazin Rolling Stone...

Kanadski reper Drake na Twitteru se požalio zbog nepravde koju mu je, sirotom, nanio magazin Rolling Stone. Na Twitteru je napisao kako su u intervjuu pogrešno prenijeli izjavu o novom albumu Kanyea Westa, a nije mu sjelo ni to što mu je u posljednji čas izmakla naslovnica.

Naime, Rolling Stone je na naslovnicu stavio preminulog glumca Phillipa Seymoura Hoffmana, a ne Drakea. Reper se jako naljutio na utjecajni magazin. – Mediji su zli. Neću više davati intervjue novinama, zaključio je uznemireni Drake.

>>Nije Drake, a ni poduzetnik Shervin: Tyra Banks u vezi s fotografom!

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
18:04 13.02.2014.

ma ,to je zato što je crnac,nema biti što drugo.Čekam reakciju Oprah ili Samuela Jacksona.

LI
liliZG
11:53 14.02.2014.

k vrapcu, eto baš je sad taj nesretni Phillip morao umrijeti, i oduzeo mu "slavu", pa da, strašno..,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije