BIVŠI KANDIDATI

Drama u obitelji Tomislava i Stele iz 'Ljubav je na selu': Došla s 0 eura u džepu da bi nas rastavila i mogla se provoditi

Foto: RTL/Screenshot
1/14
12.08.2024.
u 13:12

Čini se da nije sve idealno u njihovu odnosu, a Stela je na društvenim mrežama otkrila da se u njihovoj obitelji dogodila velika drama.

Konobaricu Stelu Pavičić i farmera Tomislava Skejića imali smo prilike gledati u 14. sezoni RTL-ova showa ''Ljubav je na selu''. Za vrijeme snimanja između njih se pojavila ljubavna kemija i, unatoč tome što žive na različitim mjestima, ona u Varaždinu, a on pored Omiša, svoju su vezu nastavili i nakon završetka prikazivanja. Naposljetku, par se odlučio vjenčati te je sudbonosno "da" izgovorio u krugu obitelji krajem veljače ove godine. No čini se da nije sve idealno u njihovu odnosu, a Stela je na društvenim mrežama otkrila da se u njihovoj obitelji dogodila velika drama

"Jeste li ikada čuli da netko povrijedi ženu kojoj se kleo da je voli i glumio sve ove godine jer mu se pojavi sestra koja za njega nije pitala 35 godina? Došla s nula eura u džepu da bi rastavila par i mogla se provoditi jer, koliko sam čula, nigdje ne radi i obična je manipulatorica, čak je pitala i ima li pravo na pola kuće. Došla na njegovu i materinu grbaču da bi uživala u moru i to 29 dana... E pa ovo je, nažalost, očito realnost. Nikad ne možete dovoljno upoznati osobu s kojom jeste. Lijepo mi je majka pričala: 'Stela, predobra si za ovaj pokvareni svijet', i sad se slažem s time, moje srce više nitko neće slamati niti me povrjeđivati. Što je bilo, bilo je. Idem dalje ponosna i sama, a onima pokvarenima će život vratiti kad-tad", napisala je bivša kandidatkinja showa, a status prenosi RTL.
Pratiteljima je poručila da je zahvalna na lijepim riječima i podršci te je napisala kako prima bračne ponude u inbox, no da se sada želi posvetiti samo sebi. 

VEZANI ČLANCI:

"Želim samo svima zahvaliti na lijepim riječima, na vašoj podršci. Inbox mi je prepun pa ne mogu svakom zasebno odgovoriti, hvala vam što postojite, jedino zbog čega mi je trenutno teško je tata, ostalo sve zaboravljam i idem ponosno dalje. Shvatila sam da moram prestati biti naivna i konačno prestati maštati o bajkama koje ne postoje, odgajana sam za svijet koji danas više ne postoji. Od sada sam sama sebi bitna i živjet ću za sebe i obitelj koja je uvijek tu bila za mene kao i ja za njih. Sve loše trpam pod tepih, samo pozitiva. Dečki, hvala vam na bračnim ponudama itd., ali predugo sam bila u kavezu laži i obmana. Sad želim iskusiti život, a onaj pravi, kad ga vidim, znat ću dok dođe vrijeme, ništa na brzinu više. Vrijeme je dobar pokazatelj svega, ljubim vas", zaključila je. 
Stela koja je prije objasnila da je njen otac teško bolestan. 

"Tata mi se jako razbolio, htjela sam da i on sudjeluje u svemu. Nisam znala hoće li moći na ljeto biti prisutan. Sada je već nepokretan i čudo je da je ostao živ. Imao je i moždani udar", ispričala je o očevu stanju vidno zabrinuta bivša natjecateljica kulinarskog showa "Večera za 5" te nadodala da brine o njemu i hrani ga, ali i da bi život voljela nastaviti izvan Hrvatske.
"Varaždin je grad duhova. Nema posla. Planiram ići raditi vani. I Tomislav razmišlja o tome. Želimo uštedjeti za kuću, a cijene su kod nas baš narasle. Gledam mogućnosti izvan Hrvatske. Treba biti pažljiv oko toga. Jedno kažu, a ispadne nešto drugo", zaključuje Stela.

Podsjetimo, o njihovu vjenčanju spekuliralo se još u rujnu prošle godine, ali tad se na putu ispunjenja sna ispriječila obiteljska tragedija u Tomislavovoj obitelji: "Tata mu je imao smrtni slučaj u obitelji pa mu ni majka nije spremna za veće slavlje. Zato smo sve malo odgodili. S obzirom na to da sam ja veliki ljubitelj ljeta, odabrali smo ljeto. Što se tiče gostiju, napravili smo već popis. Više-manje to će biti članovi uže obitelji i prijatelji. Znači, ništa preveliko", za medije je otkrila konobarica. 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

"Ja sam prošli brak sklopila samo kod matičara tako da ćemo sada imati i crkveno vjenčanje. Tomislavova želja je da se vjenčamo u crkvi." Dotaknula se i izgleda vjenčanice: "Obavezno sirena-kroj. Valjda zato što sam u horoskopu riba pa mora nekako sve biti povezano s time", rekla je i dodala da će imati vjenčanu kumu, a želi i djeveruše, dok je Tomislav već odabrao vjenčanog kuma i odijelo. 

Usput se osvrnula i na svoj uspješni nastup u "Večeri za 5" te izrazila zadovoljstvo reakcijom publike: "Nisam to očekivala. Pogotovo kad je Božo imao one izjave u vezi s vješticama, ali dobro. Stvarno sam se jako pozitivno iznenadila. Super. Bilo mi je lijepo. Zabavila sam se. Upoznala sam divne ljude s kojima se i danas družim. S Boženom sam ostala u jako dobrim odnosima, ona mi je kao druga majka", završava novopečena Tomislavova žena. 

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije