KRALJEVSKA OBITELJ

Što se događa s princom Williamom? Velika promjena izgleda zabrinula neke fanove, objavio novi video s bolesnom suprugom

FILE PHOTO: Britain's Prince William and his fiancee Kate Middleton pose for a photograph in St. James's Palace in central London
Foto: Suzanne Plunkett/REUTERS
1/5
12.08.2024.
u 10:49

Snimka u kojoj su im se pridružili, između ostalih, Snoop Dogg i David Beckham, iznenadila je fanove. Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kate Middleton, bio je princ William i njegov novi izgled. Naime, princ je odlučio pustiti bradu.

Na službenom Instagram profilu princa Williama i Kate Middleton pojavio se novi video ovog bračnog para. Naime, Kate i Willam odlučili su na ovaj način čestitati britanskim sportašima na uspjehu na Olimpijskim igrama ove godine. Snimka u kojoj su im se pridružili, između ostalih, Snoop Dogg i David Beckham, iznenadila je fanove. Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kate Middleton, bio je princ William i njegov novi izgled. Naime, princ je odlučio pustiti bradu. 

 

Pratitelji su ovu promjenu odmah počeli komentirati ispod objave. ''Era Williama s bradom je opet tu!!!'', ''Wow, brada, puštaj je i dalje'', ''Kako mu dobro stoji brada'', ''Williamu baš pristaje brada, volio bih da ovako ostane'', pisali su, dok su neki bili i zabrinuti zbog ove promjene. 

Kate je prošli mjesec na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko svojih fotografiju snimljenih 2021., kada je posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu. Otvaranje novih vrtova u spomenutom muzeju događaj je o kojem svi pričaju, a Kate je ovim povodom pohvalila njihov rad i progovorila o utjecaju prirode na fizičko i mentalno zdravlje. "Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji potiče ljude svih dobi da se ponovno povežu s prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svijet", napisala je te dodala: 

VEZANI ČLANCI:

"Poznajem moć prirode koja potiče naš razvoj i blagostanje, donosi nam radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi inspirirati i transformirati tisuće ljudi koji će ih posjetiti." 
Podsjetimo, kada se prošli mjesec Kate Middleton pojavila na tribinama na Wimbledonu, dobila je ovacije koje su trajale nekoliko minuta. Razlog tome je izuzetna hrabrost koju Kate pokazuje u borbi protiv karcinoma. Vjerojatno će proći neko vrijeme dok princezu od Walesa ponovno ne vidimo u javnosti, a o njezinim ljetnim planovima oglasio se izvor blizak kraljevskoj obitelji.

FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja

FILE PHOTO: Britain's Prince William and his fiancee Kate Middleton pose for a photograph in St. James's Palace in central London
1/23

Naime, William i Kate planiraju veći dio ljeta provesti 'ispod radara' u svom utočištu u Norfolku s djecom, dok Kate nastavlja s preventivnom kemoterapijom.

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije