ODVAŽAN POTEZ

Drastična transformacija! Blanka Vlašić promijenila imidž, pogledajte njeno novo izdanje

Foto: Instagram
1/23
30.08.2024.
u 15:19

Umirovljena atletičarka za kraj ljeta odvažila se na promjenu izgleda te je dugu smeđu kosu zamijenila kratkom crvenom.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić kraj ljeta odlučila je obilježiti promjenom imidža. Naime, iako nam se približavaju hladniji dani vani još uvijek prevladavaju visoke temperature, a kao odgovor na njih bivša skakačica u vis skratila je kosu i promijenila njenu boju tako što je iz smeđe prešla u crvenu. O novom izgledu obavijestila je svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Blanka je na Instagramu podijelila video iz jednog splitskog salona za ljepotu. Na snimci možemo vidjeti kako joj je društvo tijekom friziranja pravio sinčić Mondo, koji je sjedio u majčinom naručju i igrao se. Blanka tako provodi vrijeme dok njezin suprug Ruben radi u Parizu na Paraolimpijskim igrama. Novi imidž dvostruke svjetske prvakinje možete pogledati na poveznici ispod.

Ova promjena izazvala je pozitivne reakcije Blankinih pratitelja koji su redali komplimente u komentarima: - "Odlična promjena", "Prekrasna", "Poljubac mojoj maloj šljivi", "Woooooooooooooow koja transformacija, uvijek lijepa naša Blanka", "Izvrsno", "Top" - neke su od poruka.  

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Blanka i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, nedavno su se pronašli usred skandala. Naime, Ruben je izvještavao s ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu, a jedno od javljanja bilo je i iz njegove hotelske sobe kada su se u kadru iza njega na krevetu vidjele, navodno ženske noge, prenosili su to strani mediji. Kada je shvatio da je u kadar ušao i prizor koji nije htio da gledatelji vide Ruben je pokušao namjestiti šalicu na stolu tako da se noge ne vide.

Ovaj događaj potaknuo je glasine o Rubenovoj izvanbračnoj aferi, ali sudeći po njegovim novima objavama na Instagramu krize u njegovom braku s Blankom nema. Ruben je na Instagramu objavio fotografije s plaže i pokazao je kako je u Splitu i uživa u kupanju sa suprugom i njihovim sinom Mondom.  "Dan na plaži" napisao je televizijski novinar i na Instagram storyju objavio fotografiju Blanke i Monda kako uživaju u plićaku i tu istu fotografiju je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila i Blanka.

GALERIJA: Blanka Vlašić i suprug prvi put zajedno nakon skandala sa ženskim nogama tijekom njegovog javljanja uživo

1/13

Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pametanumoruludih
15:44 30.08.2024.

Ma kakva drasticna promjena?

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
16:49 30.08.2024.

Kako je završila afera noge?

SK
skupiduša
21:23 30.08.2024.

I što je tu posebno? Šišanje i farbanje je česta i uobičajena pojava, ili potreba, ne samo kod Blanke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije